Αρχική Videos Νέες κλινικές για μονοκλωνικά αντισώματα άνοιξε ο DeSantis

Νέες κλινικές για μονοκλωνικά αντισώματα άνοιξε ο DeSantis

0
Dodekanisos

Την στιγμή που στην Ελλάδα τα μονκλωνικά αντισώματα είναι απ’ ότι φαίνεται δυσεύρετα, η Φλόριντα τα διαθέτει πλέον απλόχερα. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από αίτημα του κυβερνήτη Ron DeSantis, το Υπουργείο Υγείας άνοιξε πέντε επιπλέον τοποθεσίες για να διασφαλίσει ότι οι ασθενείς με κορωνοϊό λαμβάνουν τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα που χρειάζονται. Οι νέες τοποθεσίες θα βρίσκονται στις κομητείες Broward, Duval, Miami-Dade, Palm Beach και Seminole.

«Για να διευκολυνθεί η διανομή των θεραπειών που σώζουν ζωές, το κράτος θα ανοίξει νέους χώρους θεραπείας με μονοκλωνικά αντισώματα από τις 18 Ιανουαρίου», ανακοίνωσε ο Τζέρεμι Ρέντφερν, γραμματέας Τύπου του τμήματος υγείας εκείνη την ημερομηνία. «Η πολιτεία της Φλόριντα έχει αναπτύξει και επεκτείνει με επιτυχία τις κρατικές, σωτήριες κλινικές θεραπείας με μονοκλωνικά αντισώματα σε όλη την πολιτεία καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας».

Στο μεταξύ, η γραμματέας Τύπου του DeSantis, Christina Pushaw, είπε ότι «ο κυβερνήτης καλεί την κυβέρνηση Μπάιντεν εδώ και μήνες να χρησιμοποιήσει όλους τους μοχλούς που διαθέτει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να αυξήσει την παραγωγή και την παράδοση μονοκλωνικών αντισωμάτων. Αντίθετα, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχασε πολύτιμο χρόνο πιέζοντας αναποτελεσματικές εντολές σχολικών μασκών, απειλώντας τις θέσεις εργασίας των Αμερικανών με την αντισυνταγματική εντολή εμβολίου και διπλασιάζοντας την αποτυχημένη στρατηγική του να βασίζεσαι μόνο στα εμβόλια», τόνισε χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments