Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Νέα του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης

Νέα του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης

0
aftokinisi pita1
Dodekanisos

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε και ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης. Αναλυτικά, το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος για το θέμα αυτό αναφέρει:
«Με μεγάλη συμμετοχή από προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκε η άρτια σε εκδήλωση κοπή πίτας του Συλλόγου, όπου και τιμήθηκαν παλαίμαχοι οδηγοί, κ.κ. Μαλιαράκης, Μπαρουτάς, Σπάρταλης. Παράλληλα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς Ντεβρής, Κρητικός, Speedline, Πάππου, Moto Maik, Κασάπης για την αμέριστη προσφορά τους, καθώς και στο δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο αλλά και τον διοικητή τροχαίας Ρόδου κ. Στέργου. Δόθηκαν και οι κάρτες κριτών, αγωνοδικών, αλυταρχών και τεχνικών εφόρων. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η απονομή τιμητικού επάθλου στον κ. Μάριο Κασάπη, πρωταθλητής Ελλάδος μοτό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο κατάστημα Κασάπης Ελαστικά. Σημειώνεται ότι παρευρέθηκε  από τη Θεσσαλονικη ο νέος Πρόεδρος  της ΛΕΝΟΕ,  με τη συζυγο του. Καλη χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία».

aftokinisi pita2

Παρουσία στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας
Τα περασμένο Σαββατο 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ο.Μ.Α.Ε. στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Olympic Royal, όπου και παρευρέθηκε ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Σπάρταλης Νίκος και ενημερώθηκε για την πορεία των μηχανοκίνητων αγώνων καθώς και για τους νέους κανονισμούς διοργάνωσης αυτών, θέματα ασφαλείας, διεξαγωγής και αλλά τεχνικά διαδικαστικά θέματα.
g.s aposmpondiasd

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments