Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Νέα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Νέα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος

0
dodekanisos 2016
Dodekanisos

H ομάδα μπάσκετ με το καρότσι ” Δωδεκάνησος” ο πρόεδρος της κος Κάλλιστος Διακογεωργίου, τα μέλη του Δ.Σ και οι αθλητές, εύχονται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην εθνική μας ομάδα που παίρνει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.
Η δύναμη, η τόλμη, το κουράγιο και το πείσμα όλων των αθλητών μας, καταδεικνύουν ότι ο αθλητισμός και το ολυμπιακό ιδεώδες αφορούν τον Άνθρωπο και την βούληση του για ζωή και επιτυχίες.
Ιδιαίτερη είναι η χαρά μας που οι Ροδίτες αθλητές Μιχάλης Σείτης και Θανάσης Μπαράκας θα συμμετέχουν στην διοργάνωση στο Ρίο. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία .Η σκέψη μας θα είναι μαζί τους στους αγώνες και με την δύναμη και το πάθος που τους διακρίνει, μας κάνουν περήφανους για την συμμετοχή τους. Κοντά στους αθλητές της εθνικής μας ομάδας που αναχωρεί για το Ρίο, βρίσκεται στην σημερινή συνάντηση τους στην Αθήνα και ο Γενικός Γραμματέας της ‘Δωδεκάνησος’’ Χρήστος Καλούδης.

Συλλυπητήριο
Ο Γυμναστικός Σύλλογος ”Δωδεκάνησος”- μπάσκετ με καρότσι,με αφορμή τον θάνατο του Κώστα Μήτση δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει ότι αυτός ο άνθρωπος στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στον τοπικό μας αθλητισμό,στην νεολαία και ειδικότερα στον Σύλλογο μας.
Πρόσφατα με την έμπρακτη υποστήριξη του συνέβαλε να διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία το πρόσφατο final 4 στη Ρόδο όπου φιλοξενήθηκαν αθλητές και παράγοντες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μπάσκετ με καρότσι. Ο Σύλλογος μας δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την προσφορά και την ανθρωπιά του Κώστα Μήτση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Με τιμή,
-Ο Πρόεδρος του Γ.Σ ”Δωδεκάνησος”,Κάλλιστος Διακογεωργίου
-Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου,Χρήστος Καλούδης
-Τα μέλη του Δ.Σ και οι αθλητές του συλλόγου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments