Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέα πρόσωπα στον Δίκαιο

Νέα πρόσωπα στον Δίκαιο

0
2
Dodekanisos
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του ΑΟ Δικαίου που έγινε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί. Τα μέλη της ομάδας εξέφρασαν τα παράπονα τους, τόσο στην διοίκηση για κάποιες αποφάσεις της όσο και στον Μανώλη Γουλόπουλο που βρέθηκε στην συνέλευση.
Έγινε μια συζήτηση που κράτησε περίπου 2 ώρες και αφορούσε κυρίως τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, τον προϋπολογισμό της ομάδας, αλλά και τους στόχους για την επόμενη σεζόν με την βοήθεια των νέων ατόμων που μπήκαν στην διοίκηση.
Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν η ομάδα θα μειώσει περίπου 50.000ευρώ το μπάτζετ της (πέρυσι ξόδεψε 210.000 ευρώ) και ο στόχος είναι με την βοήθεια όλων να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά και να καταφέρει αν αυτό είναι εφικτό να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι Στέργιος Γιαλίζης, Μιχάλης Πίτσης, Γιώργος Αγρέλλης, Θεόφιλος Ήλιος και Δημήτρης Γιμελάς.
Σήμερα στις 20:00 θα γίνει Δ.Σ. στα γραφεία της ομάδας όπου θα υπάρξει αναδιάρθρωση σε ότι αφορά το πόστο που θα πάρει ο καθένας στο νέο συμβούλιο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα συζητηθεί και το θέμα του προπονητή με τον Γιάννη Μανούσογλου να είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
πηγή: www.giafkasports.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments