Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Νέα κοινωνική προσφορά από τον Κολοσσό

Νέα κοινωνική προσφορά από τον Κολοσσό

0
Dodekanisos

Το κοινωνικό του πρόσωπο θα δείξει για μια ακόμα φορά ο Κολοσσός. Στον αγώνα με τα Τρίκαλα που θα γίνει στο Βενετόκλειο την Μεγάλη Πέμπτη στις 5μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δράσεις:

«1. Λίγο πριν το Β’ ημίχρονο, ο Κολοσσός H Hotels θα τιμήσει τα παιδιά των Ακαδημιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γνώση και την ευγενή άμιλλα. Όταν δε υπάρχει όραμα και πίστη, με σκληρή δουλειά μπορεί κάθε παιδί να πετύχει σε ό,τι έχεις ονειρευτεί.
2. Τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσε ο Κολοσσός Η Hotels με το συντονισμό του προπονητή, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, θα παραδώσει στο αρμόδιο τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Οι φίλαθλοι που έχουν ποσότητα από καπάκια, μπορούν να τα παραδώσουν πριν τον αγώνα.
3. Λίγο πριν τον αγώνα, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους, όλους τους Ροδίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν, να συμβάλλουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους. Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι: Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, φυτίνη, ζάχαρη, ντοματάκια, καφέδες, δημητριακά, μαρμελάδες κλπ.

Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο Βενετόκλειο πριν τον αγώνα και θα παραδοθούν επί τόπου στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Θα είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε ανακούφιση σε αδύναμους συμπολίτες μας. Ζητούμε από τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμβάλλουν στην προσφορά αυτή, όπως κάθε φορά κάνουν στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments