Αρχική Αθλητικά νέα Στην Α΄ κατηγορία μετά από δέκα χρόνια!

Στην Α΄ κατηγορία μετά από δέκα χρόνια!

0
Dodekanisos

Με νίκη 1-0 πέρασε από την Τήλο η πρωταθλήτρια Κατταβιά καθώς κέρδισε τον Α.Σ Τήλου στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου στον Α΄ όμιλο.

Η ομάδα της Κατταβιάς κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην  Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου χωρίς ήττα και επιστρέφει ξανά στην μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία δέκα χρόνων και μετά από τριάντα χρόνια κατακτά πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά ήταν το 1987 επί προεδρίας του αείμνηστου Σταύρου Ηρακλείδη και γι’ αυτό ο τίτλος είναι αφιερωμένος στην μνήμη του.Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα και είχαν τον έλεγχο του σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Παρά τις καλές φάσεις που δημιούργησαν οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή, δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και δεύτερη φορά, αφού ο γκολκίπερ Χατζηνικόλας με τις επεμβάσεις του δεν τους το επέτρεψε. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Μερκούρη Μόσχου προσπάθησαν για την νίκη αλλά στην καλύτερη στιγμή που είχαν σημάδεψαν το κάθετο δοκάρι.

Το γκολ

Στο 15΄ο Μήτρου με ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά, απέφυγε τους αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Οίκουτα. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Δράκος και πέτυχε το 0-1.

Στο 90΄ο Σακελλάρης Κώστας έβγαλε την σέντρα, κεφαλιά του Μόσχου από την μικρή περιοχή στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτησία Γιαννουκάς-Σαρρής-Μαυρουδής
ΑΣ ΤΗΛΟΣ:Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας(65΄Σακελλάρης Κ.), Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Ηρ., Αγκάλι,. Μόσχου,Οικονόμου.
ΚΑΤΤΑΒΙΑ: Κνιφάτι, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης, Τσίρκος, Σαλαμαστράκης, Τσακμακίδης, Κουλιμπαλί(75΄Κυπριώτης), Δράκος(75΄Τραγάκης), Νασόπουλος, Μήτρου.

-Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κατταβιάς,  ευχαριστούν και δημόσια τον Α.Σ. Τήλος για την άψογη  φιλοξενία που πρόσφερε στη αποστολή της ομάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments