Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όλα για τον τίτλο!

Όλα για τον τίτλο!

0
Dodekanisos

Οι Απολλωνιστές δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν το φετινό πρωτάθλημα. «Βλέπουν» μόνο νίκη αύριο απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο και δυνατό Πολύστρατο

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου καλείται να δώσει αύριο στις 4μ.μ. ο Απόλλων Καλυθιών, Αντιμετωπίζει στο γήπεδο του τον Πολύστρατο στο πλαίσιο της 22ης (τελευταίας) αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) και θέλει τη νίκη για να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο.

Στο «στρατόπεδο» των απολλωνιστών επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία μιας και απέναντι τους θα είναι αύριο μια ομάδα που είναι πάντοτε δυνατή και επικίνδυνη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Είναι κάτι που έχει επισημάνει και προς τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης.

Οι παίκτες του Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να εμφανιστούν πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο» που θα τους δώσει την ευκαιρία να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την επιστροφή τους στην Α’ Κατηγορίας.

Υπενθυμίζουμε ότι για να μην πάρει την 1η θέση ο Απόλλωνας, θα πρέπει να  μην κερδίσει ο Απόλλωνας και την ίδια στιγμή ο Ευκλής Σορωνής να επικρατήσει του Δαμάγητου. Αυτό είναι και το μοναδικό σενάριο που βγάζει πρωταθλητή τον Ευκλή.

Η διοίκηση του συλλόγου, κάνει έκκληση στους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για να φθάσουν στην πιο πολύτιμη νίκη της φετινής χρονιάς. Όπως όλα δείχνουν, αύριο στις Καλυθιές θα έχει πολύ κόσμο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments