Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέα ήττα, πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Νέα ήττα, πολλά παράπονα για τη διαιτησία

0
Dodekanisos

Παρέμεινε χωρίς νίκη μέσα στο 2024 ο Διαγόρας! Οι “κυανέρυθροι” γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη τους ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας, από την Ηλιούπολη με 1 – 0. Οι “κυανέρυθροι” έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία τόσο για το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων με το οποίο έγινε το 0 – 1 στο 18’ όσο και ένα δικό τους τέρμα στο 90’ με τον σκόρερ Μανιά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Ο επιθετικός του Διαγόρα πήρε τη μπάλα μετά από πάσα του Μασούρα όμως ο δεύτερος “βοηθός’ σήκωσε (με καθυστέρηση η αλήθεια) το σημαιάκι του. 

Στο 18’ μετά από μαρκάρισμα του Τσιαντούλα στον Βερνάρδο, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παντελίδης και έκανε το 0 – 1. Διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του διαιτητή ο Διαγόρας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γαλάνης, Αρίας, Σταματούλλας (71’ Μασούρας), Ιγκνάτοβιτς, Μανωλάκης, Παπατόλιος, Τσιαντούλας (79’ Δερμιτζάκης), Λούκιτς (71’ Μουντές), Βολάκης, Λεσάι (61’ Αντεσίνα), Μανιάς.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Περιστερίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς, Ντέτλερ, Ασίγκμπα, Μπουσάι, Βενάρδος, Ράμος (70’ Μάντιτς), Παντελίδης (82’ Βασιλούδης), Γιάννου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments