Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος, 3 – 1 την Εράνη

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος, 3 – 1 την Εράνη

0
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε η Ρόδος. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 3 – 1 της Εράνης Φιλιατρών σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο (ΕΑΚ) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”. Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και παρά το ότι δέχθηκαν μια ψυχρολουσία στο 14’ όπου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1 – 1, δεν πτοήθηκαν, έβαλαν τη μπάλα κάτω και στην επανάληψη επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που ήταν και το ζητούμενο.

Μόλις στο 2΄ ο Ζούνης με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0.
Στο 14’ ο Μπινιώρης εκτέλεση απευθείας φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Μπαρμπαρούση και κατέληξε στα δίχτυα του Μανουσάκη (1 – 1).
Στο 54’΄ο Μπινιώρης μάρκαρε τον Λαθύρη στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαρμπαρούσης και έδωσε το προβάδισμα και πάλι στη Ρόδο (2 – 1).
Στο 75’ ο Μπαρμπαρούσης με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε “αέρα” δυο τερμάτων στην ομάδα του (3 – 1).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Μανουσάκης, Πατσιαβούρας, Καψάλης, Ζαχαρός (79’ Γκολφινόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Τρόκα (88’ Ξεπαπαδάκης), Ζούνης (88’ Μπουρνέλης), Λάσκαρης, Νικολόπουλος, Γωνιωτάκης, Λαθύρης (63’ Ζανάκης).
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Καπλάνης (79’ Λακριντής), Μπινιώρης, Τσέρπες, Μπουρδέκας, Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος (69’ Σινάνι), Γκεβόρι (60’ Φλαριώτης), Πουλιανός, Καραμπέτσος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments