Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ούτε τώρα ο Ιάλυσος, ηττήθηκε από τον Βύζα Μεγάρων

Ούτε τώρα ο Ιάλυσος, ηττήθηκε από τον Βύζα Μεγάρων

0
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος αδίκησε τον εαυτό του και ηττήθηκε από τον Βύζα Μεγάρων 1-0 για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Σε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο, με τις ομάδες να μοιράζονται την κατοχή. Και να έχουν από ένα ημίχρονο αλλά μόνο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Την επόμενη αγωνιστική ο Ιάλυσος θα φιλοξενήσει την ΕΛΛΑΣ Σύρου στην έδρα του!

Ο Βύζας Μεγάρων ευτύχησε να προηγηθεί σε μια ανύποπτη φάση στον 12′ λεπτό, ο Φουάσης έβγαλε μια σέντρα βγήκε στην μεγάλη περιοχή τον Ρέππα και αυτός με μια δυνατή κεφαλιά αιφνιδίασε τον Τσιγάρο ο οποίος προσπάθησε να την αποκρούσει αλλά δεν τα κατάφερε. Οι τοξοβόλοι μετά το γκολ προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να γίνουν πιο απειλητικοί, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου και πιο συγκεκριμένα στο 48′ ο Εμπουμπά είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 58′ άλλη μια καλή στιγμή για τον Ιάλυσο που κέρδισε ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του Γιώργου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πινή. Στο 78′ ο Γιώργου έκανε ένα γυριστό σουτ το οποίο κατέληξε λίγα μέτρα άουτ. Ο Ιάλυσος είχε τις ευκαιρίες αλλά όχι και την τύχη με το μέρος του και ηττήθηκε με 1-0 από τον Βύζα Μεγάρων.

Βύζας Μεγάρων: Λευτέρης Σταμέλος : Πινής, Ζαχαράκης (59′ Παππάς), Ρέππας, Μουσκάϊ, Κούτσι, Χατζημελετιάδης, Χατζάκος, Φουάσης, Χαϊκάλης, Καραγιάννης Γ, Ντερμίσι

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος: Παναγιώτης Σπάρταλης : Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Δωματάς, Αθανασίου, Εμπουμπά, Χατζηνικόλας (46′ Κατσούκης), Καμπά, Ιντρίζι, Πατσίλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments