Για «οχετό λάσπης και συκοφαντίας» έκανε λόγο με προσωπική του ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής του κόμματος ΝΙΚΗ καλώντας τον κόσμο να συστρατευθεί μαζί του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα πατριώτη, που υπέμεινε τον οχετό λάσπης και συκοφαντίας εναντίον της ΝΙΚΗΣ από διάφορους πολιτικούς και τους δημοσιογραφούντες δορυφόρους αυτών, να χαλυβδώσει την εμπιστοσύνη του στη ΝΙΚΗ και να συστρατευθεί μαζί μας στις ερχόμενες εκλογές, για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.
Καλούμε και όσους επέλεξαν αποχή, νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα απαξιώσουν το πολιτικό σύστημα, να προβληματιστούν εκ νέου. Κανείς δεν έδωσε σημασία στην τεράστια αποχή που είναι η σιωπηρή πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Η αποχή οδήγησε το κυβερνών κόμμα να πανηγυρίζει και να θριαμβολογεί ανενόχλητο, όπως άλλωστε συνέβη και σε πολλές προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η ΝΙΚΗ αναδείχθηκε ως η μόνη αξιόπιστη πατριωτική φωνή που μπορεί να ανακόψει τις ύποπτες συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες σχεδιάζει η ΝΔ. Ο στόχος είναι κοινός και ο αγώνας ιερός. Το ταξίδι της ΝΙΚΗΣ μας μόλις ξεκίνησε!».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments