Αρχική Videos “Δεν θέλουμε να εκλεγεί ξανά ένας …τύπος που έχει άνοια!”

“Δεν θέλουμε να εκλεγεί ξανά ένας …τύπος που έχει άνοια!”

0

«Αυτό που έχει σημασία για τη Μόσχα, είναι να μην εκλεγεί ένας …τύπος ο οποίος έχει άνοια!». Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ όταν ρωτήθηκε για τις Αμερικανικές εκλογές το 2024. Έκανε τα σχόλια κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο Βιετνάμ. Μιλώντας για εκλογικές πιθανότητες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος πολιτικός τον χαρακτήρισε «ένα ωραίο τύπο, αλλά λίγο δειλό», προσθέτοντας πως «ιστορικά, ήταν πάντα πιο εύκολο για εμάς να συνεργαστούμε με τους Ρεπουμπλικάνους».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία τον Νοέμβριο του 2022 ενώ και ο νυν πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε από τις 25 Απριλίου ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Σχολιάζοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία είπε μεταξύ άλλων πως «αυτή η σύγκρουση μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό, για δεκαετίες ίσως. Είναι μια νέα πραγματικότητα, νέες συνθήκες ζωής. Εάν το ισχύον καθεστώς του Κιέβου παραμείνει στην εξουσία, θα υπάρξουν, ας πούμε, τρία χρόνια εκεχειρίας, δύο χρόνια σύγκρουσης και μετά όλα θα ξαναπάνε από την αρχή».
«Η ίδια η ουσία της νεοναζιστικής κυριαρχίας στο Κίεβο πρέπει να εξαλειφθεί», πρόσθεσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments