Αρχική Videos “Να είσαστε προσεκτικοί με την κατανάλωση ενέργειας!”

“Να είσαστε προσεκτικοί με την κατανάλωση ενέργειας!”

0

«Καμπανάκι» από την πρωθυπουργό της Γαλλίας Elisabeth Borne, η οποία με ομιλία που έκανε κάλεσε τους Γάλλους να είναι πολύ προσεκτικοί με την κατανάλωση ενέργειας προκειμένου να μην δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα:

«Αντιμετωπίζοντας τις απειλές των ελλείψεων αυτόν τον χειμώνα, έχουμε μόνο έναν δρόμο: τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Για να αποφύγουμε τις διακοπές φυσικού αερίου και την απόρριψη ηλεκτρικού ρεύματος, η πρώτη μας ανάγκη είναι να σταματήσουμε τώρα κάθε κατανάλωση ενέργειας που δεν είναι απαραίτητη».
Η ίδια τόνισε πως «αν δράσουμε συλλογικά, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον κίνδυνο έλλειψης. Αλλά εάν ο καθένας δεν κάνει το καθήκον του, θα πρέπει να επιβάλουμε μειώσεις στην κατανάλωση. Και εάν φθάσουμε στο δελτίο, οι εταιρείες θα ήταν οι πρώτες που θα επηρεάζονταν».
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Elisabeth Borne είπε ότι περιμένει από τις εταιρείες να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια και πρότεινε να καταρτίσουν ένα σχέδιο με βάση το τι έχει κάνει η κυβέρνηση για τα υπουργεία της, που συνίσταται στη μείωση της κατανάλωσης κατά 10% σε δύο χρόνια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments