“Να διακόψουμε τις διπλωματικές μας σχέσεις με την ΕΕ!”

0
Dodekanisos

Να διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη ΕΕ ζητάει με νέα ανάρτηση του στο κανάλι του στο Telegram ο ανιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Και αυτό διότι όπως ανέφερε «οι κανόνες της ΕΕ που απαγορεύουν στους Ρώσους υπηκόους να εισάγουν στο μπλοκ προσωπικά αυτοκίνητα και smartphone είναι εντελώς προσβλητικοί και εξευτελιστικοί».

Ο ίδιος με μια ειρωνική διάθεση έκανε επίσης λόγο για «ειλικρινή και τίμια αφεντικά των Βρυξελλών. Αμέσως και χωρίς να κοπανήσουν, είπαν απευθείας σε όλους τους Ρώσους: Σας βλέπουμε ως ανθρώπους δεύτερης διαλογής. Οι σαρωτικοί περιορισμοί δεν ήταν μια τιμωρία για την κυβέρνηση στη Μόσχα, αλλά μάλλον ένα πραγματικό φτύσιμο στο πρόσωπο κάθε Ρώσου πολίτη».

Όσο για πιθανά αντίποινα, ο Μεντβέντεφ απέκλεισε μια απάντηση στους πολίτες της ΕΕ. «Σε αντίθεση με πολλούς εθνικούς ηγέτες των οποίων οι συγγενείς εργάζονταν στα ναζιστικά SS, δεν είμαστε ρατσιστές», είπε, προσθέτοντας ότι οι ξένοι που επισκέπτονται τη Ρωσία τείνουν να αγαπούν τη χώρα. «Θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε προσωρινά τις διπλωματικές σχέσεις με την ΕΕ. Και φέρτε το διπλωματικό προσωπικό πίσω στη χώρα μας», πρότεινε ο πρώην πρόεδρος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments