Αρχική Videos “Να άρει τους περιορισμούς για να σταματήσουν και οι διαδηλώσεις!”

“Να άρει τους περιορισμούς για να σταματήσουν και οι διαδηλώσεις!”

0

Να άρει τους περιορισμούς προκειμένου να τερματιστούν οι διαδηλώσεις σε Εθνικό επίπεδο, καλεί τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τρουντώ ο συντηρητικός Βουλευτής Pierre Poilievre (Πιέρ Πολιέβρ).

«Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος και οι επαρχίες σε όλο τον Καναδά αρχίζουν να καταργούν περιορισμούς και εντολές, ο Τριντό αποφασίζει να συσσωρεύσει νέους, στοχεύοντας τα προς το ζην των φορτηγατζήδων», είπε. Και τώρα, έχει διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα. Τώρα, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει την πολιτική του καριέρα και να σώσει το πρόσωπο του.  Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ακούσει τους ειδικούς, να κάνει ό,τι κάνουν οι άλλες χώρες, και αυτό είναι να εξαλείψει αυτές τις εντολές και τους περιορισμούς, να αφήσει τους διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων των φορτηγατζήδων, να επιστρέψουν στις δουλειές τους και στη ζωή τους».

Ο Poilievre είπε ότι στέκεται δίπλα στους ειρηνικούς και νομοταγείς διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων των φορτηγατζήδων, που υπερασπίζονται τις ελευθερίες και τις δουλειές τους και τόνισε σε όλους τους τόνους ότι οι αποκλεισμοί είναι απαράδεκτοι για αυτόν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments