Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μπορούσε και ευκολότερα

Μπορούσε και ευκολότερα

0
foivos_endekada
Dodekanisos
Νικηφόρα πέρασε από την Παστίδα ο Φοίβος ο οποίος επικράτησε του ΑΣ Χάλκης με 2 – 1. Οι παίκτες του Κώστα Πάττα είχαν την καθολική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όπως και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Δημιούργησαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι ωστόσο δεν τα κατάφεραν και παραλίγο μάλιστα να το πληρώσουν καθώς στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και απείλησαν ακόμα και με ισοφάριση.
Τα γκολ
Στο 40’ ο Τζαφέρης έκανε από τα δεξιά μια σέντρα σουτ. Ο τερματοφύλακας του ΑΣ Χάλκης απόκρουσε αλλά ο Χειμωνέττος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1)
Στο 70’ από ωραία κάθετη πάσα του Μπιλιά, ο Ορφανίδης από θέση τετ α τετ σούταρε και έκανε το 0 – 2.
Στο 75’ Ο Τζιμπιτζίδης με πλασέ μετά από σύγχυση στα καρέ του Φοίβου διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Σημειώνεται ότι στο 18’ ο Ορφανίδης έκανε το σουτ και η μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι αναπήδησε στο έδαφος. Οι του Φοίβου υποστήριξαν ότι πέρασε την γραμμή του τέρματος όμως ο αρμόδιος «βοηθός» Λάζαρος Δουλγέρης είχε αντίθετη άποψη.
Στο 58’ ο Ορφανίδης μπήκε στην περιοχή και σούταρε διαγώνια όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης (Λάζαρος Δουλγέρης, Σταμάτης Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Γαλάνης, Σπύρου (56’ Ζαμαντάκης), Ντούπης (46’ Καμπούρης), Φωτιάδης, Μπιζάτης, Ψαράς (84’ Πανούσης), Κάργας, Νασόπουλος, Γουλόπουλος, Τζιμπιτζίδης, Σιδεράτος
ΦΟΙΒΟΣ: Ψαράς, Αθανασίου, Καρύδης, Μ. Χειμωνέττος, Δράκος, Στρατής, Τζαφέρης, Χριστοδούλου, Γ. Δελαπόρτας, Φ. Δελαπόρτας (68’ Μπιλιάς,90′ Mέντος), Ορφανίδης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments