Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άφησε πολύτιμους βαθμούς

Άφησε πολύτιμους βαθμούς

0
2
Dodekanisos
Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο Βάτι ο ΑΟ Δικαίου ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον τοπικό Διαγόρα με σκορ 1 – 1. Διαβάστε το φιλμ του αγώνα, όπως καταγράφηκε από το www.giafkasports.gr :
2′ Κάθετη του Χατζηφούντα στον Μπαρτσελό, ο Αναστασάς πρόλαβε και έδιωξε πριν φανεί απειλητικός ο επιθετικός του Α.Ο Δικαίου.
8′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπαρτσελό απέκρουσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο Αναστασάς.
9′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μυλωνά, ο Πολίτης έκανε το πρώτο σουτ,η μπάλα κατέληξε στον Παπασεβαστό που έκανε το σουτ από κοντά με τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να περνάει κόρνερ.
16′ ΓΚΟΛ Ο Πολίτης προσπάθησε να διώξει, η μπάλα κόντραρε στους παίχτες του Διαγόρα Βατίου με τον Ορμενάι να εκμεταλλεύται τη φάση,να βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Τσαραπατσάνη και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.
18′ Μακρινό σουτ από τον Χατζηβασίλη, μπλόκαρε σταθερά χωρίς πρόβλημα ο Αναστασάς.
29′ Ωραίο ένα δύο ανάμεσα στον Φονσέκα και τον Μπαρτσελό με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής και με τον Αναστασά να μπλοκάρει σταθερά.
30′ Δυνατό σουτ του Χατζηφούντα η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε κόρνερ, ο Μυλωνάς το εκτέλεσε και ο Φονσέκα έπιασε τη κεφαλιά στη μικρή περιοχή με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
33′ Απευθείας κόκκινη στον Φονσέκα για χτύπημα εκτός φάσης, με δέκα συνεχίζει ο Α.Ο Δικαίου.
36′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μυλωνά, ο Μπαρτσελό έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
38′ Μακρινό σουτ από τον Μυλωνά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασά και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
39′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μπαρτσελό, απέκρουσε στο δεξί του παραθυράκι ο Αναστασάς σε κόρνερ.
46′ O Παπασεβαστός μπήκε από αριστερά,ο Μοσκιού τον ανέτρεψε με τον κ.Μάμμη αντί να δείχνει το σημείο του πέναλτι μας δείχνει ”συνεχίζεται”.
52′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μυλωνά,κεφαλιά του Μποιλή Ζ. στην αγκαλιά του Αναστασά.
54′ ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ από τον Μυλωνά,ο Πάνο στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του για το 1-1.
59′ Δεύτερη κίτρινη στον Μικκιού για σκληρό μαρκάρισμα στον Μυλωνά. Με δέκα συνεχίζει ο Διαγόρας Βατίου.
77′ Βαθιά μπαλιά του Χατζηφούντα Μ. στον Μπαρτσελό ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ με τον Αναστασά να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
80′ Ο Καμπούρης έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Τσαραπατσάνη με τον Μουνούχο να προλαβαίνει και με τάκλιν να διώχνει καθαρά τη μπάλα.
81′ Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Χατζηφούντα Μ., η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αναστασά.
87′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μπαρτσελό, απέκρουσε εντυπωσιακά στο αριστερό του παραθυράκι ο Αναστασάς.
88′ Ο Δράκος βγήκε μόνος του απέναντι από τον Τσαραπατσάνη, έστειλε τη μπάλα στον Ζερβό ο οποίος έκανε το σουτ με τον Τσαραπατσάνη να αποκρούει ενστικτωδώς.
92′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μυλωνά ,ο Μπαρτσελό έκανε το πρώτο σουτ,η μπάλα στρώθηκε στον Χατζηφούντα ο οποίος έκανε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μάμμης και «βοηθοί» του ήταν οι Μανώλης Παπαγιαννίδης και Λευτέρης Χαρισμανίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Ζερβός, Μοσκιού (78′ Φασάκης), Γεωργαλής, Ζουρούδης, Ορμενάι (67′ Aττιπής), Σκαφίδας, Πάνο (92′ Λαμπριανός), Μικκιού, Δράκος, Καμπούρης

Α.Ο.Δικαίου: Τσαραπατσάνης, Χατζηβασίλης, Μποιλής Ζ., Μουνούχος, Τσαλαπατάνης (65′ Δραμουντανής), Μυλωνάς, Πολίτης (62′ Μποιλής Μ.), Παπασεβαστός (71′ Σκαλέρης), Φονσέκα, Χατζηφούντας Μ., Μπαρτσελό
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments