Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Μπορούμε στην πρώτη τριάδα!»

«Μπορούμε στην πρώτη τριάδα!»

0
15
Dodekanisos

Πανέτοιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα του ΑΕΡΑ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο news12 ο αμυντικός Μιχάλης Πλύγκος. Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο σύλλογος μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος ενώ θεωρεί πως δεν θα επηρεάσει αρνητικά η καθυστέρηση του σχεδιασμού της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Γιατί ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΕΡΑ;
«Επέλεξα να παραμείνω στην ομάδα του ΑΕΡΑ διότι το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Ακόμα η προσέγγιση των ανθρώπων και η εμπιστοσύνη από τον κ. Αντώνογλου με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Επίσης η σχέση μου με τον προπονητή της ομάδας κ. Χοσάδα είναι πάρα πολύ καλή και σίγουρα έπαιξε και αυτό το ρόλο του».
Για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς:
«Ο στόχος της ομάδας είναι να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους θέλω να μπορέσω μέσα από τις εμφανίσεις μου να βοηθήσω τα μέγιστα η ομάδα να επιτύχει τους δικούς της. Φυσικά ευελπιστώ να συνδυάσω όσο καλύτερα γίνεται και την ενασχόληση μου με την προπονητική στα τμήματα των τζούνιορ και προπαιδικού του ΑΕΡΑ».
Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα του ΑΕΡΑ η καθυστέρηση του σχεδιασμού:
«Πιστεύω πως δεν θα μας επηρεάσει καθόλου, εξάλλου κάτι τέτοιο έγινε και την περσινή σεζόν και είδαμε ότι η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά. Έχουμε μπροστά μας 1,5 μήνα έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας».
Ο ΑΕΡΑ μπορεί να μπει στην πρώτη τετράδα;
«Όπως είπα στόχος της ομάδας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θεωρώ πως το υλικό της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό, υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Η επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει όλος ο περσινός κορμός και αυτό το βλέπουμε και από τις πρώτες ανανεώσεις. Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να τερματίσουμε και στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments