Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις

0
DSCN4559
Dodekanisos
Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το σημερινό  φιλικό  παιχνίδι μεταξύ Απόλλωνα Κ. και Ρόδου στο γήπεδο των Καλυθιών. Η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα ικανοποίησε με την απόδοση της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα  και μάλιστα  στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε  να έχει το κεφάλι στο σκορ με τον Αρχοντούλη να δημιουργεί  και τον Καντιμοίρη να πλασάρει και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια βεβαίως και του νεαρού  Δελληγιάννη.
Στο β’ μέρος, η Ρόδος  δημιούργησε  από νωρίς τις προϋποθέσεις για γκολ και τελικά ισοφάρισε στο 55΄ με πλασέ του Γεωργά. Από κει και έπειτα το θέαμα συνέχισε να είναι καλό ,αφού το τσουχτερό κρύο έδινε  περισσότερη ώθηση στους παίχτες να τρέχουν μανιωδώς πίσω από την μπάλα για να κρατηθούν ζεστοί . Όμως παρόλα αυτά άλλο γκολ δε μπήκε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις ,και τους  προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικότητα των ομάδων τους.
Τέλος να αναφέρουμε ότι τα αδέλφια Καντιμοίρη έπαιξαν αντίπαλοι, με τον Γιώργο Καντιμοίρη να δέχεται στο ημίχρονο τιμητική, αυτοσχέδια ανθοδέσμη από τον αδελφό του Σταμάτη.

Κανείς δεν υστέρησε από τις δύο ομάδες ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Καταπόδη από την ομάδα της Ρόδου.

Φάσεις/γκολ

17΄Ο Αρχοντούλης πάρασε δεξιά στον Δελληγιάννη και ο τελευταίος με τη σειρά του στον Καντιμοίρη που με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

33΄Μακρινή μπαλιά του Φράγκου δεξιά στον Καταπόδη, σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής, απόκρουσε ο Καραγιάννης.

55΄Ο Γιωργάς με πλασέ μέσα από την περιοχή ισορρόπησε το παιχνίδι 1-1.

58΄ Απόκρουσε με εντυπωσιακή εκτίναξη ο Καραγιάννης το σουτ του Καταπόδη έξω από την περιοχή.

70΄Ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Τόππου πέρασε το πλασέ του Καντιμοίρη μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Κασιώτης, με βοηθούς τους Λατσό και Καλκαβούρα.

O Aπόλλων αγωνίστηκε με τους Καραγιάννη, Μαυρομούστακο, Αρχοντούλη, Συμεωνίδη, Φυλακούρη, Κίτσο, Μουτσοντέμι, Δελληγιάννη, Χατζηγεωργίου, Καντιμοίρη , Αλαχούζο. Επίσης αγωνίστηκαν και οι Σταυρής, Ορφανός Α., Ορφανός Γ., Δημητράς, Στάθης, Κεπέρης, Αμερικάνας, Εραλντ.

Για τη Ρόδο έπαιξαν οι Τόππος, Καταπόδης, Καλημέρης, Φράγκος, Γκινής, Διακοβασιλείου, Θαμνόπουλος, Πελέκης, Δανάς, Κιλασίν, Γεωργάς. Επίσης έπαιξαν και οι Καρπαθάκης, Ορφανίδης, Παπαστεφάνου, Φιόρι, Παπαδόπουλος, Nίκανδρος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments