Αρχική Επικαιρότητα Μητσοτάκης: Νέο έκτακτο διάγγελμα για Χριστούγεννα και κορονοϊό

Μητσοτάκης: Νέο έκτακτο διάγγελμα για Χριστούγεννα και κορονοϊό

0
Dodekanisos

Σε άλλη μια ανέξοδη προσπάθεια, θα προχωρήσει την Πέμπτη (18/11) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς θα προβεί σε έκτακτο διάγγελμα απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σε αυτό θα αναφερθεί στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας.

Επιπλέον, στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας, κατά τις πληροφορίες, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αλλά οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίζουν να έχουν απαγορεύσεις. 

Επιπροσθέτως, ο πρωθυπουργός αναμένεται να απευθυνθεί και στην προσπάθεια για περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και στη ραγδαία αύξηση που παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι ασθενείς. Επιπλέον, θα μιλήσει  για τη σημασία του εμβολιασμού και θα προβεί σε νέα έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν. Θα ζητήσει και από όσους έχουν κάνει τις δυο δόσεις, να κλείσουν ραντεβού και για τρίτη.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments