Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στην Κάρπαθο

Μοιρασιά στην Κάρπαθο

0
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Ποσειδώνας και Φοίβος καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο Καρπάθου, για την 25η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς αφού μόλις στο 2΄ ο Χριστόπουλος με κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ του Τσιπιζίδη έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι Κρεμαστενοί πίεσαν ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 1-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Καρπάθιοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με το απευθείας φάουλ από τον συνήθη ύποπτο Μανώλη Σπανό κάνοντας έτσι το 2-0. Στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παλάζης για το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 61΄ ο Αξιώτης σούταρε από τα 40 μέτρα βάζοντας ένα εξαιρετικό γκολ και ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το τελευταίο μισάωρο δεν διαφοροποιήθηκε κάτι με το 2-2 να είναι το τελικό.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Σταυρούλιας, Αντωνάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κούτουλο, Σπανός Ι., Χριστόπουλος, Τσιπιζίδης, Νασόπουλος (67΄ Σπυριδάκης),  Βασιλειώτης (81΄ Κουλλάι), Καζιλιέρης (88΄ Καουκάκης Χ.), Τσιαβέλης, Σπανός Μ., Μαντινάος

ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Παλάζης, Μόσχος, Αξιώτης, Γιαννακόπουλος (30΄ Πανταζόπουλος – 46΄ Τρέχας), Ορφανίδης, Τσουβαλάς, Καραγεωργίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments