“Μην ανησυχείτε, έχουμε μόνο …έναν Πούτιν!”

0
Dodekanisos

«Έχουμε μόνο έναν Πούτιν», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, θέλοντας να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο στις διάφορες φήμες που εξακολουθούν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρουν ότι οι Ρώσοι χρησιμοποιούν σε ορισμένες περιπτώσεις το …ομοίωμα του Πούτιν.
Ο Πεσκόφ χαρακτήρισε αυτούς τους ισχυρισμούς διασκεδαστικούς.
«Έχουμε μόνο έναν Πούτιν! είπε ο Πεσκόφ στην έκθεση «Ρωσία» που εγκαινιάστηκε στη Μόσχα το Σάββατο. Είπε ότι πολλά αστεία, παράλογα και διασκεδαστικά εμφανίζονται σε διάφορες εφημερίδες και στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας ως παράδειγμα τις φήμες για το υποτιθέμενο σώμα του Ρώσου προέδρου».
Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι οι «ειδικοί» στο Διαδίκτυο αναρωτιούνται τώρα πόσους σκύλους έχει ο Πούτιν και ποιους βλέπουν κάθε μέρα. “Σήμερα [Ρώσοι αξιωματούχοι και δημόσια πρόσωπα με επικεφαλής τον Πούτιν] κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο του Μινίν και του Ποζάρσκι… Ήταν το τρίτο ή το τέταρτο διπλό σώμα [του Πούτιν];” Δεν έχω ιδέα», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο εκπρόσωπος. Ο Πεσκόφ είπε επίσης ότι ο Πούτιν έχει «φανταστική ικανότητα εργασίας» και μπορεί να εργάζεται ασταμάτητα για αρκετές συνεχόμενες ημέρες. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου πρόσθεσε ότι το είχε βιώσει από πρώτο χέρι δουλεύοντας απευθείας υπό την ηγεσία του Πούτιν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments