Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μίλησαν… οι Παπαδόπουλοι!

Μίλησαν… οι Παπαδόπουλοι!

0
Dodekanisos

Με τα δύο γκολ που πέτυχαν τα αδέρφια Παπαδόπουλου η Αδερφοσύνη επικράτησε με 2-0 του Πολυβώτη εντός έδρας και έφτασε τους 19 βαθμούς στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ για το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 21΄ ο Παπαδόπουλος Μ. με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 και στο 35΄ ο αδερφός του ο Παπαδόπουλος Κ. διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Από την άλλη καλύτερη ευκαιρία για τους Νισύριους ήταν στο 40΄ όταν ο Χατζηνικολάου Β.Δ. είχε δοκάρι.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι  με τον Πολυβώτη να πιέζει ουτως ώστε να σημειώσει κάποιο τέρμα ωστόσο δεν τα κατάφερε και το 2-0 έμελλε να μείνει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Καραγιάννης (Μπάρκας, Αλεξίου)

Οι συνθέσεις των ομαδών:

ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ: Μοχαμεντάνι, Τοπάλ (80΄ Κεμάλ), Λιούρας, Παπαδόπουλος Μ., Σταματάκης, Ζαμαντάκης Μ., Στάππας, Παπαδόπουλος Κ., Ζαμαντάκης Σ., Αποστόλου, Καυμαξής (70΄ Ταμπάκ)

ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Πατρίκης, Χατζηνικολάου Β.Κ., Καραγιάννης Δ., Χαρτοφύλλης Ν., Σφακιανός Α., Χατζηνικολάου Β.Δ., Καραγιάννης Γ. (80΄ Ιντζές), Κακιάς, Σφακιανός Ι., Φωτεινής (60΄ λ.τρ. Καραλίγκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments