Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα ο Διαγόρας!

Εύκολα ο Διαγόρας!

0
diagoras endekada
Dodekanisos

Την 22η νίκη του (σε 23 ματς) πανηγύρισε σήμερα ο Διαγόρας Ρόδου καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 του Διαγόρα Βατίου στο Ε.Α.Κ., στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο «Γηραιός» μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση αφού μόλις στο 6΄ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν ο Αθανασίου Α. έκανε το σουτ με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο και στη συνέχεια σύμφωνα και με τον «βοηθό» κ. Σπάρταλη να περνάει τη γραμμή για το 0-1. Στο 33΄ ο Χατζηκοσμάς εκτέλεσε το κόρνερ με τον Πομπού να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 0-2 για την ομάδα του. Στο 38΄ ο Τσαγκάρης διαμόρφωσε με ψύχραιμο πλασέ το 0-3. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το 0-3 υπέρ της ομάδας του Ανδρέα Σταύρου δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κάζας (Σπάρταλης, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β: Μαυρουδής, Έλληνας, Καραγιάννης, Κούτσι, Ζερβός, Λαζίδης, Κατσαρής, Αγγελάκης, Χατζησάββας (53΄ Τριανταφυλλίδης), Παπουρδάνος (62΄ Μερκάι), Πρέτσι (77΄ Λεσιώβας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ.: Κεφάλας, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Α. (43΄ λ.τρ. Πεταυράκης), Πομπού, Μαρίνου, Γεωργαλλής, Χατζηκοσμάς (52΄ Μαθιός), Τσαγκάρης, Φλεβάρης (85΄ Καραμούζης), Κόρλος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments