Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα “Μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ στη Ρόδο με Δήμαρχο το Στράτο Καρίκη”

“Μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ στη Ρόδο με Δήμαρχο το Στράτο Καρίκη”

0
Dodekanisos

Ο Δικηγόρος και Καθηγητής Ξένων Γλωσσών, Σάββας Αλεξάνδρου θα είναι υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη.
Ο Σάββας Αλεξάνδρου είναι ένας καταξιωμένος και ενεργός πολίτης του νησιού, που πιστεύει ότι έφτασε η ώρα να αναδειχθούν άνθρωποι που μπορούν να αλλάξουν το Δήμο και να προσφέρουν ουσιαστικό έργο στο νησί μας.
Είναι η ώρα να ψηφίσουμε για τον τόπο μας, να ψηφίσουμε ικανούς, καθαρούς και άφθαρτους ανθρώπους.
Στη δήλωση του, για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη, ο Σάββας Αλεξάνδρου αναφέρει:
‘’ Οι πολίτες της Ρόδου έχουν μια μεγάλη ευκαιρία.
Κρατούν την τύχη του νησιού στα χέρια τους. Είναι στο χέρι τους να βάλουν ένα τέλος στην εναλλαγή δημοτικών αρχών που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον τόπο και να εμπιστευτούν ανθρώπους με πρόγραμμα, παρατάξεις που δεν έχουν κομματικές εξαρτήσεις.
Η Ρόδος χρειάζεται μια Νέα Αρχή, στο νησί μας πρέπει να ξημερώσει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Ο Στράτος Καρίκης έχει πρόγραμμα και προτάσεις για την επόμενη μέρα, έχει κοντά του ικανούς, καθαρούς και άφθαρτους ανθρώπους.
Θέτω υποψηφιότητα μαζί του γιατί πιστεύω στο πρόγραμμά του, στην ιδέα του Ανοιχτού Δήμου. Είναι καιρός η τοπική εξουσία στον τόπο μας και η αυτοδιοίκηση να αποκτήσουν κοινωνικές ευαισθησίες και αναφορές, να βάλουν στο επίκεντρο της προσοχής τους τον άνθρωπο.’’

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments