Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μια ανάσα πριν τον τίτλο ο Ακουσίλαος

Μια ανάσα πριν τον τίτλο ο Ακουσίλαος

0
Dodekanisos

Μια ανάσα από το να πάρει τον τίτλο στη Β’ Κατηγορία (1ος όμιλος), είναι ο Ακουσίλαος. Η ομάδα των Φανών κέρδισε εύκολα τον ΑΟ Σύμης με 5 – 1 στις Φάνες και πλέον θέλει τη νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον ΟΦ Ιστρίου προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στα παιχνίδια των Πανθήρων.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λολάκη στο 44′ (1 – 0) και απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα για τη συνέχεια. Στο 57’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2 – 0 και στο 61’ ο Αναγνώστου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 69’ ο Κομίνι πέτυχε το 4 – 0 και στο 83’ ο Θάνος έκανε το 5 – 0. Το μόνο που κατάφεραν οι Συμιακοί ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Λιγκάνσι στο 78’ (5 – 1).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Πηδιάκης, Παλούκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΩΝ: Ανδρέου, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας Ε. (65’ Κουτσουμπάρης), Χριστοδούλου, Κορκίδας Ι., Λαθούρης, Σαΐτης, Κομίνι, Θάνος, Αναγνώστου, Λολάκης.
Α.Ο. ΣΥΜΗΣ: Σεμερζάκης, Τσίγκος, Κρητικός (75’ Κουμπιάδης), Κατσιμπράκης, Λεβεντέρης (55’ Μαστρογιαννάκης), Τσατταλιός, Χατζηπέτρος, Ζουρούδης (85’ Ντζιμάνης), Λινγκάσι, Ράμος, Λουκίσσας (75’ Βαρσαμής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments