Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Μέχρι τις 4/11 οι αιτήσεις για τη θέση του Περιφερειακού προπονητή

Μέχρι τις 4/11 οι αιτήσεις για τη θέση του Περιφερειακού προπονητή

5
16
Dodekanisos

Μέχρι τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, θα πρέπει οι προπονητές που ενδιαφέρονται από τη Δωδεκάνησο, να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Ελληνική Ομοσπονδία (τμήμα beach volley) για τη θέση του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού προπονητή. Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές (Π.Ο.Π) BEACH VOLLEY θα είναι συνεργάτες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, σε εθελοντική βάση, ενώ για την πραγματοποίηση του έργου τους, η Ε.Ο.ΠΕ. θα καλύπτει τα έξοδα μετακινήσεων, μετά από προηγούμενη έγκριση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν προπονητική εμπειρία στο beach volley. Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές:
– Είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία των επιλεγμένων αθλητών των Προεθνικών ομάδων και τον έλεγχό τους.
– Είναι υπεύθυνοι για όλους τους αθλητές – αθλήτριες αναπτυξιακών ηλικιών όλων
των ομάδων της περιφέρειας τους.
– Είναι άμεσοι συνεργάτες των Ομοσπονδιακών Προπονητών.
– Παρακολουθούν και καταγράφουν παιδιά με αξιοπρόσεκτη αθλητική εξέλιξη σ’ όλη την περιφέρεια ευθύνης τους.
– Παρακολουθούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και τα τουρνουά που διοργανώνονται στην περιοχή τους και βοηθούν στην υλοποίησή τους.
– Συμμετέχουν στις εκδηλώσεις ανάπτυξης της ΕΟΠΕ στην περιοχή τους.
– Συνεργάζονται με την Ε.Ο.ΠΕ. για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναπτυξιακών διοργανώσεων beach volley.
– Συμμετέχουν σε επιστημονικές συναντήσεις, επιμορφωτικά σεμινάρια, συνέδρια, ανοικτές συζητήσεις και γενικά προωθούν με κάθε τρόπο την βελτίωση της εικόνας του αθλήματός μας στην περιφέρειά τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
blaster
blaster
10 years ago

Πρόσληψη …. εθελοντή, είναι μια νέα πατέντα.
Ποιός θα … τσιμπήσει;

VOLLEYMAN
VOLLEYMAN
10 years ago

Θα ..τσιμπησει οποιος και οποιοι ενδιαφερονται να προσφερουν στο βολλευ και οχι να παρουν απο αυτο οπως και καποιοι παραγοντες και πολυ λιγοι προπονητες!! Ο νοων νοητω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VOLLEYMAN
VOLLEYMAN
10 years ago

Φανερωσες παλι αν και δεν το θελεις τις προθεσεις σου αγαπητε blaster και οπως αλλοιως χριζεσαι καθε φορα για να φαινετε οτι ειστε πολλοι!! 2 ειστε αντε μετα βιας 3 σε ολο το δωδεκανησιακο βολλευ..που εχετε αυτες τις αποψεις γιατι κατι χασατε !!

alitheia
alitheia
10 years ago

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου volleyman.Γι’αυτό σε παρακαλώ κάνε μία έρευνα να μάθεις ποιοι προπονητές πληρώνονται και πόσο. Επίσης και ποιοι έχουν δουλέψει δωρεάν και ποιοι έχουν βάλει και χρήματα απ την τσέπη τους.
Πίστεψέ με, θα εκπλαγείς απ΄τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, και παράλληλα θα αναθεωρήσεις πολλά πιστεύω σου, όπως και πολλοί άλλοι…
Για παράδειγμα βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι προπονητές έπαιρναν πέρυσι… 800 ευρώ ενώ άλλοι ούτε καν έβλεπαν το χρώμα του χρήματος και παραταύτα συνέχιζαν απρόσκοπτα την δουλειά τους και όχι μόνο πέρυσι αλλά καιρό τώρα.Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις.Φτάνει να αρχίσεις την έρευνα και όπως προείπα θα μάθεις πάρα πολλά.Απλά μην προτρέχεις και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.Αλλά μάλλον φταίει το νεαρό της ηλικίας σου.Δικαιολογημένα.

blaster
blaster
10 years ago

Η σχετική φώτο λέει ποιός θα …τσιμπήσει.
Θα χρειαστεί στο … βιογραφικό.
Έτσι …μαμά;