Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μέτριο ποδόσφαιρο στο ντέρμπι

Μέτριο ποδόσφαιρο στο ντέρμπι

0
DSC00356
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ΑΕ Κατταβιάς και Διγενής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και έτσι η εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε αμετάβλητη. Ο αγώνας επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τσουκαλά νωρίς στο παιχνίδι. Ο ποδοσφαιριστής έπεσε άσχημα στο έδαφος με συνέπεια να τραυματιστεί στο γοφό και να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Στα καθαρά αγωνιστικά η Κατταβιά ξεκίνησε το ματς καταφέρνοντας να είναι η ομάδα που πέτυχε πρώτη γκολ. Συγκεκριμένα στο 17’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νασόπουλου ο Δράκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικολέτου που δεν κατάφερε να αντιδράσει (1-0). Στο 26’ μετά από διεκδίκηση της μπάλας του Πλαγγέντη με τον Κουμπιάδη ο ποδοσφαιριστής του Διγενή έπεσε στο έδαφος με συνέπεια ο διαιτητής της αναμέτρησης Πατσιόπουλος να υποδείξει πέναλτι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας πως αφενός δεν υπήρξε παράβαση και αφετέρου η φάση έγινε εκτός περιοχής, οπότε κακώς δόθηκε πέναλτι. Όπως και να έχει η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε με συνέπεια ο Αμπελάς να στήσει την μπάλα στα έντεκα βήματα και να ισοφαρίσει σε 1-1 με την ομάδα του με το πέμπτο φετινό προσωπικό του τέρμα (όλα με εκτελέσεις πέναλτι!).
Στη συνέχεια του ημιχρόνου η Κατταβιά απείλησε με μία ακόμη κεφαλιά του Δράκου που αποκρούστηκε από τον Νικολέττο ενώ και ο Διγενής είχε μια καλή στιγμή με ένα σουτ του Τζουανάκη από το ύψος της περιοχής που εξουδετέρωσε ο Παπαβεργής. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο αργός ενώ δεν δημιουργήθηκε σχεδόν καμία αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες. Έτσι το σκορ παρέμεινε ισόπαλο και η διαφορά στην βαθμολογία η ίδια.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Πατσιόπουλος, Τσέτσος και Σταυρούλιας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Αυγέρης (63’ Τσίρκος), Στεφανάκης, Μαίλης, Σαλαμαστράκης, Ντούπης (84’ Σέντης), Κουλιμπαλί, Δράκος, Νασόπουλος,, Μήτρου
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Ζαχαρίας, Τσουκαλάς (3’ λ.τ. Μάνο), Κατσούλης, Κώττης, Χουτεσιώτης, Παπασταμάτης, Αμπελάς, Τζουανάκης (81’ Χετεμάι), Πλαγγέντης (87’ Τριπολίτης), Διακάκης
Ανακοίνωση της Α.Ε.Κατταβιάς
Το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ εύχονται ολόψυχα στον άτυχο ποδοσφαιριστή Λευτέρη Τσουκαλά για τον σοβαρό τραυματισμό του γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Στη φώτο ο Λευτέρης Δράκος ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments