Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στη Λάρδο

Μοιρασιά στη Λάρδο

0
IMG 4680
Dodekanisos

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Λ. και τον Αντίμαχο στο γήπεδο της Λάρδου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχοντας την υπεροχή των κινήσεων τη μεγαλύτερη διάρκεια. Στο 7΄ ο Θωνιάτης άνοιξε το σκορ για το 0-1 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 18΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του. Το σκορ μείωσε από πλευράς γηπεδούχων ο Ταγκάεφ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (1-2) σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λαρδίακοι ανέβασαν στροφές φτάνοντας στην ισοφάριση στο 75΄ με τον Νίκολλι για το 2-2 που έμελλε να μην άλλαξει μέχρι το φινάλε, μοιράζοντας έτσι οι δύο ομάδες τους βαθμούς.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Βούλγαρη, Μπέκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Καραγιάννης, Καλοπήτας, Νίκολλι, Καφάλλας, Ζερβός, Καμμάς, Μπραχούσι (50΄ Κοντός), Μπάρδης (89΄ Πάχου), Χατζηνικόλας (65΄ Διακολουκάς), Ταγκάεφ, Φάκκας
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Σκαλέρης Γ. (70΄ Κόκκαλης), Ιωαννίδης, Ανδρογιώργης, Καράλιαμης, Σωτήρη, Μπεκιρλάρι, Συνεσίου, Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν (75΄ Μπίλλης), Μποΐλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments