Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μέσα στην Κάρπαθο δεν παίζεται!

Μέσα στην Κάρπαθο δεν παίζεται!

0
Dodekanisos

Ανώμαλη προσγείωση στην Κάρπαθο για τον Απόλλωνα Καλυθιών. Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη έχασε με 2 – 1, μένοντας πίσω στην «μάχη» κατάκτησης του τίτλου. Οι Καρπάθιοι έπαιξαν πολύ δυνατά στα ξεκινήματα των δυο ημιχρόνων και ουσιαστικά τα διαστήματα αυτά ήταν και αυτά που τους έδωσαν το πολύτιμο «τρίποντο». Μόλις στο 12’ άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Τσιαβέλη. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα πατήματα τους από το 20’ και μετά. Στο 21’ με απευθείας φάουλ ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε το 1 – 1 ενώ στη συνέχεια, οι απολλωνιστές είχαν φάσεις για να πάρουν το προβάδισμα χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και πάλι πιο δυνατά και στο 55’ ο Λαδένογλου με σουτ έκανε το 2- 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση και μάλιστα έχασε μια σημαντική ευκαιρία για το επιτύχει στο 75’ αλλά το δυνατό σουτ του Γεωργιάδη εξουδετέρωσε δύσκολα ο Γαλάνης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Τσέτσος, Κούτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κεσίδης, Κούτολο, Ι. Σπανός, Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Τσιαβέλης, Φελουζής (70΄Καουκάκης), Λαδένογλου, Μ. Σπανός (87’ Κοντονικόλας), Δράκος
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης, Διακουράκης, Σαχίνης, Κίτσος (72’ Φιλιππάκος), Καλτσής (60’ Παλάζης), Μπάρδης, Φλεβάρης, Γεωργιάδης, Καντιμοίρης, Μαθιός, Σαββούλης (70’ Ροκάϊ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments