Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μένουν όλοι στον «γηραιό»

Μένουν όλοι στον «γηραιό»

0
diagoras panigirizoun
Dodekanisos

Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου φτάνει στο τέλος του καθώς απομένουν δύο πλέον αγωνιστικές. Όμως στον Διαγόρα η κατάσταση συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς προπονήσεων και βέβαια με παρόντες όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των τραυματιών Καλημέρη και Κιοσέογλου.

Οι «κυανέρυθροι» την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστούν εκτός έδρας με την Δόξα Καρδάμαινας ενώ το τελευταίο παιχνίδι τους θα το δώσουν στο δημοτικό στάδιο με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ. Ενδεχομένως εκείνη την μέρα να γίνει και η απονομή του κυπέλλου πρωταθλήματος με τα μετάλλια στους πρωταθλητές από την ΕΠΣΔ.

Ωστόσο, στον Διαγόρα δεν βλέπουν μόνο το παρών αλλά και το μέλλον, αφού η ομάδα την νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο σχεδιασμός πρέπει να εφαρμοστεί εγκαίρως και όχι την τελευταία στιγμή, αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον γηραιό, γι’ αυτό και έχει ζητηθεί από τους παίκτες να δηλώσουν ποιοι θα συνεχίσουν στην Γ΄ Εθνική και ποιοι όχι, ώστε όλες οι κινήσεις-λύσεις για μεταγραφές να ετοιμαστούν σε καλό χρονικά σημείο.

Πάντως μέχρι σήμερα εκείνο που γνωρίζουμε, είναι ότι στον Διαγόρα επιθυμούν την παραμονή όλων των ποδοσφαιριστών, άρα εξαρτάται από τους ίδιους να απαντήσουν αν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τις νέες υποχρεώσεις που θα έχουν στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με κάποιους παίκτες και όλα δείχνουν ότι μετά και την επίσημη λήξη του πρωταθλήματος θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments