Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Μεϊμάρης: «Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν!»

Μεϊμάρης: «Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν!»

0
meimaris epsd
Dodekanisos

Απάντηση σε όσους κατηγορούν την ΕΠΣ Δωδεκανήσου για το ότι όρισε παιχνίδια την ημέρα της κηδείας του Φίλιππα Δελαπόρτα, έδωσε με δηλώσεις που έκανε στο news12 ο πρόεδρος Κυριάκος Μεϊμάρης. Φανερά ενοχλημένος με τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η Ένωση δεν κάνει του κεφαλιού της ποτέ. Ότι γίνεται, γίνεται μετά από συνεννόηση. Ορισμένοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τα πράγματα όπως θέλουν. Δεν είναι έτσι όμως., Ευτυχώς που τα σωματεία έχουν παράγοντες που καταλαβαίνουν τι γίνεται. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν με τον Φίλιππα Δελαπόρτα είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Η Ένωση στάθηκε στο πλευρό του Φοίβου και έκανε ότι μπορούσε και ότι έπρεπε να κάνει. Η ομάδα του Αντίμαχου είχε βγάλει εισιτήρια για να έρθει στη Ρόδο. Επικοινωνήσαμε μαζί τους για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο αναβολής. Ο πρόεδρος Νεκτάριος Φωταράς και προς τιμήν του, μας είπε ότι η ομάδα του θα ερχόταν έτσι και αλλιώς στη Ρόδο για να παραστεί στην κηδεία. Μας ζήτησε λοιπόν μιας και δεν υπήρχε και κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, να δώσει κανονικά το παιχνίδια πριν από την κηδεία για να ολοκληρώσουν οι άνθρωποι και τις υποχρεώσεις τους. Δεν τους ενδιέφερε το παιχνίδι. Απλά επειδή θα ερχόντουσαν στη Ρόδο, είπαν να δώσουν και τον αγώνα. Επικοινωνήσαμε και με τον Κλεόβουλο και οι άνθρωποι μας είπαν ότι συμφωνούν και αυτοί. Έτσι κάναμε το παιχνίδι στις 12 το μεσημέρι. Το ίδιο έγινε και με την αναμέτρηση του Διαγόρα Βατίου με τον Αστέρα Μασσάρων. Οι άνθρωποι επιθυμούσαν να παίξουν μετά την κηδεία. Έτσι και έγινε. Αυτά που δήλωσε η κ. Μπαφίτη έγιναν για προεκλογικούς σκοπούς και αυτό είναι θλιβερό. Με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά την τελετή της κηδείας και μου έλεγε αυτά τα πράγματα. Αν είναι δυνατόν».
Ο κ. Μεϊμάρης αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Εθνικού Αρχίπολης, η διοίκηση του οποίου «φωνάζει» για το ότι δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί μόνο το παιχνίδι του Ορφέα:
«Αυτός που θα έπρεπε κανονικά να φωνάζει είναι ο Ορφέας και όχι ο Εθνικός. Και αυτό γιατί ο Εθνικός θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα. Η ουσία που δυο παιχνίδια που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον γίνονται την ίδια ώρα, είναι για να μην ξέρουν οι ομάδες το αποτέλεσμα του άλλου. Εδώ έχουμε μια ιδιάζουσα περίπτωση όμως με ο τραγικό συμβάν που έχει συμβεί στην ομάδα του Φοίβου. Ο Ορφέας μας είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί. Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς ορίσαμε το παιχνίδι. Που το πρόβλημα; Τονίζω και πάλι ότι κατά κάποιον τρόπο στην περίπτωση αυτή ο Εθνικός είναι ο ευνοημένος και δεν έχει λόγο να διαμαρτύρεται».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments