Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλος νικητής ο Φοίβος

Μεγάλος νικητής ο Φοίβος

0
foivos_agkalia
Dodekanisos

Ο Φοίβος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η ομάδα της Κρεμαστής επικράτησε στο γήπεδο της με 1 – 0 του Κλεάνθη Παραδεισίου και πρόσθεσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Το μοναδικό γκολ το οποίο έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μαθιός στο 55’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Σε γενικές γραμμές, ο πολύς κόσμος που έδωσε το παρών στο γήπεδο της Κρεμαστής είδε στο πρώτο ημίχρονο τον Φοίβο να έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του αλλά τον Κλεάνθη να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε μια μάλιστα από αυτές, ο Μιχάλης Σπάρταλης με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι. Στην επανάληψη και από την στιγμή που οι γηπεδούχοι σκόραραν, ο Κλεάνθης ανοίχθηκε περισσότερο με αποτέλεσμα ο Φοίβος να βρει χώρους και να αρχίσει να γίνεται και αυτός πολύ επικίνδυνος «φλερτάροντας» με το δεύτερο του γκολ. Στην καλύτερη του στιγμή προς το τέλος του αγώνα, «άγγιξε» την ισοφάριση. Ο Χειμωνέττος είχε τη μπάλα στον έλεγχο του όταν άκουσε ένα σφύριγμα από κάποιον πιτσιρικά που ήταν πίσω από την εστία του! Νόμιζε ότι ήταν από τον διαιτητή και έτσι έπιασε τη μπάλα με τα χέρια του και την έστησε κάτω. Ο Καρίκης που καραδοκούσε χωρίς να χρονοτριβήσει, πήρε τη μπάλα και έκανε το σουτ αλλά αυτή δεν του έκανε το χατίρι και χτύπησε στο δεξί δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Κοσκινάς και Μπερδεμπές. Στο 75’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κρομμύδας για φάουλ που έκανε στον Γιώργο Δελαπόρτα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Λαμάι, Αξιώτης,. Τζαφέρης, Γ.Δ ελαπόρτας, Μπιλιάς, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Ν. Ορφανίδης (91’ Σ. Ορφανίδης), Γκινής (60’ Καρίκης), Μαθιός (80’ Αθανασίου)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κρομμύδας, Σιέχ, Γεωργίου (62’ Κούρος), Παπαδημήτρης, Νικολός, Ισκάς, Π. Σπάρτλης, Μ. Σπάρταλης (78’ Μεμοντσέλα), Γεωργαλλής, Ατσίδης (73’ Πολυμένωφ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments