Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ΑΟ Δικαίου: Ήττα στη Νεάπολη

ΑΟ Δικαίου: Ήττα στη Νεάπολη

0
aod_endekada
Dodekanisos

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος ο ΑΟ Δικαίου. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου έχασαν στη Νεάπολη από τον Ιωνικό με 2 – 0 σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε σήμερα (Σαββάτο) η αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Αν και έκαναν ότι μπορούσαν και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλα, οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου δέχθηκαν ένα γκολ λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό για τη συνέχεια. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και πετυχαίνοντας ακόμα ένα τέρμα σε ένα κρίσιμο σημείο, «καθάρισαν» το παιχνίδι.
Στο 45’ ο Σκαφτούρος με πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Ο ίδιος παίκτης στο 71’, με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χαλδαίος και «βοηθοί» του οι κ. Λυμπερόπουλος και Τσολακίδης και οι τρεις τους από τον Σύνδεσμο της Αθήνας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Μωυσιάδης, Χιώτογλου, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεαδάκης (75′ Λαμπρινάτος), Τσακίρης, Κουμουλίδης (75′ Διάκος), Γιαλελής (63′ Ατματζίδης), Κατσαβριάς, Σκαφτούρος
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Σανταμούρης, Γκουντελίτσας, Δραμουντανής (73 λ.τ. Χατζησουλεϊμάν), Σωτίρι, Σιώμος, Χατζηφούντας Χ., Χατζηφούντας Μ. (35 λ.τ Σκαλέρης), Πανόπουλος, Συντιχάκης (62′ Χατζηβασίλης), Μυλωνάς, Χιούσι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments