Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλο κέρδος οι μικροί! (pics)

Μεγάλο κέρδος οι μικροί! (pics)

0
ialisos kleanthis1
Dodekanisos

Με τους νεαρούς του παίκτες να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις και να δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει, ο Ιάλυσος νίκησε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο “Οικονομίδειο” τον Κλεάνθη Παραδεισίου με 5 – 0. Οι νεαροί παίκτες που εμπιστεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέτρος Μίχος, άφησαν αναμφίβολα πολύ καλές εντυπώσεις και αυτό είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Αλλά και οι όλοι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν απέναντι στον Κλεάνθη, πήγαν σε γενικές γραμμές πολύ καλά, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο Ιάλυσος θα έχει στις τάξεις του πολλούς ισάξιους παίκτες και άρα ο Πέτρος Μίχος λογικά θα έχει ευχάριστους πονοκεφάλους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Ήταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι για τους “ερυθροκίτρινους” και μπορούμε να πούμε ότι ο Ιάλυσος (σε σχέση με τα προηγούμενα δυο) αυτή τη φορά είχε σταθερή απόδοση και έδειξε μεγάλη βελτίωση. Παράλληλα, ο Ιάλυσος αρχίζει να αποκτάει και τον απαιτούμενο ρυθμό μιας και άπαντες αρχίζουν να αφομοιώνουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους. Η φιλοσοφία του νέου προπονητή όπως έχουμε γράψει ξανά και άλλες φορές, είναι να μπορέσει η ομάδα του να κάνει ένα παιχνίδι κατοχής με πολλές επιθετικές τάσεις και όχι να περιμένει τον αντίπαλο για να βγει στην κόντρα επίθεση. Αυτό είναι κάτι που δουλεύεται κατά κόρον στις προπονήσεις κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Κλεάνθη Παραδεισίου, αυτή τη φορά έδειξε να έχει πολλά αμυντικά προβλήματα, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής του Γιώργος Σταυριανός μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αλλά και επιθετικά, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός, ωστόσο κατά διαστήματα έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία που σίγουρα θα χαρακτηρίζουν το νέο Κλεάνθη στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Στο 10′ ο Καρπαθάκης, πάσαρε στον Χειμωνέττο ο οποίος από κοντά με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 49′ ο Χατζηπέτρος έβγαλε μπαλιά στον Χατζηκοσμά ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 2 – 0.
Στο 59’ο Χατζηφούντας έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Ατσίδη ο οποίος με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 3 – 0.
Στο 70′ ο Τρέχας έκανε ωραία μακρινή μπαλιά στον Χατζηφούντα ο οποίος σέντραρε από τα δεξιά και ο Χατζηκοσμάς από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ενβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0.
Στο 87′ ο Χατζηκοσμάς πάσαρε στον Τσαγγάρη και αυτός αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.
Διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Τσέτσος, Μπάρκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Σαχίνης (46′ Χατζηκοσμάς), Σταυλάς (67′ Κιόττου), Κοκκίνης (60′ Φυλακούρης), Παπαστεφάνου (46′ Χατζηπέτρος), Καρπαθάκης (61′ Σαββούλης), Σπάρταλης, Χειμωνέττος (62′ Τρέχας), Χατζηφούντας (72′ Τσαγγάρης), Πλύγκος (55′ Ατσίδης)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Βαρέλης, Καρίκης, Δαλκίδης, Γρηγοριάδης, Νίκανδρος (38′ Σορωνιάτης), Πελέκης, Σκόρπος, Αλεξανδρίφης, Αγγελάκης , Παπαδημητρίου, Αποστολόπουλος (46′ Κατσούλης). Έπαιξαν και οι Μπαγιολάρι, Φουσατζιά, Σαίτης, Θάνος και Ανδρεόπουλος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/ialisos/ialisos_kleanthis] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments