Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλο γλέντι στη Λάρδο!

Μεγάλο γλέντι στη Λάρδο!

0
9
Dodekanisos

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στη φυσική του έδρα ο Ηρακλής Λάρδου! Παίζοντας κόντρα στον Άγιο Λουκά έφθασε σε μια άνετη νίκη με σκορ 4 – 1 σκορπίζοντας ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της Λάρδου που γέμισε το ανακαινισμένο (τοποθετήθηκε φυσικός χλοοτάπητας) γήπεδο της ομάδας. Οι γηπεδούχοι που είχαν περίπου τέσσερα χρόνια να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο αυτό, έπαιξαν από το ξεκίνημα με πολύ πάθος και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Είχαν σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Στέφανο Ευαγγελίδη ο οποίος σημείωσε και τα τέσσερα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι που προσπάθησαν με βαθιές μπαλιές να απειλήσουν (κυρίως στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου), δεν μπόρεσαν να μπουν στο κλίμα του αγώνα και έτσι ηττήθηκαν φυσιολογικά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο κόσμος καταχειροκρότησε τον Ηρακλή για την πολύ καλή απόδοση των παικτών του οι οποίοι ανταπέδωσαν.
Τα γκολ
Μόλις στο 2’ ο Βασίλης Χαρίτος έκανε την κάθετη πάσα για τον Αργύρη Καμμά. Αυτός μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Στέφανο Ευαγγελίδη και αυτός από κοντά πέτυχε το 1 – 0.
Στο 6’ ο Κανέλλος έκανε μια σέντρα από τα δεξιά και ο Παπαγεωργίου που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 61’ ο Στέφανος Ευαγγελίδης «άδειασε» δυο παίκτες, έφθασε μέχρι την εστία και με πλασέ έκανε το 2 – 1.
Στο 62’ Ο καλανδράνης έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά μπαίνοντας στην περιοχή, πάσαρε στον Στέφανο Ευαγγελίδη ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους. Στην επαναφορά της όμως έφθασε στον ίδιο που με νέο σουτ έκανε το 3 – 1.
Στο 69’ ο ίδιος παίκτης «έσπασε» το τεχνικό οφσαίντ και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Άλλες φάσεις
Στο 7’ ο Ηρακλής έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Στέφανος Ευαγγελίδης πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά προ κενής εστίας δεν έκανε καλά το πλασέ με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 13’ ο ίδιος παίκτης έκανε ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Καλανδράνης κατάφερε να αποκρούσει με δυσκολία και να σώσει την εστία του.
Στο 60’ ο Κυριαζής έκανε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο (διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι ότι πέρασε τη γραμμή) και στη συνέχεια απόκρουσε ο τερματοφύλακας. Ο Κυριαζής όμως ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος προσπάθησε να την προωθήσει στα δίχτυα αλλά ο Στέργος Καντιμοίρης με νέα προσπάθεια κατάφερε να αποκρούσει εκ νέου. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε ο Άγιος Λουκάς σε όλο τον αγώνα.
Από τους γηπεδούχους κορυφαίους ήταν ο Στέφανος Ευαγγελίδης αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες δεν υστέρησαν. Προσπάθησαν από τον Άγιο Λουκά οι Κυριαζής και Λευτέρης Καλογήρου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Παπαγιαννίδης (Καρβουνίδης, Αχιολάς)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Στέργος Καντιμοίρης, Νίκολλι (12’ λ.τ. Δ. Μουστάκας), Μιχάλης Καμμάς, Παπαιωάννου, Καλοπήτας, Στέργος Διακοβασιλείου, Σταύρος Διακοβασιλείου (20’ λ.τ. Καλανδράνης), Καπιώτης, Αργύρης Καμμάς, Χαρίτος, Στέφανος Ε. Ευαγγελίδης (78’ Φάκκας)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Σακελλάρης (81’ Πύργιογλης), Μακρυδημήτρης, Χατζαντώνης, Λευτέρης Καλογήρου, Κασιώτης (65’ Πίτσης), Νικολής, Μπάλλα, Κυριαζής, Παπαγεωργίου, Κανέλλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments