Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζει να κυνηγάει τον Ποσειδώνα…

Συνεχίζει να κυνηγάει τον Ποσειδώνα…

0
ethnikos arxipolis
Dodekanisos

«Ζωντανός» στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ποσειδώνα Καρπάθου έμεινε ο Εθνικός Αρχίπολης ο οποίος κέρδισε στο γήπεδο του και τον Διγενή Κοσκινού με 2 – 0 παίρνοντας έτσι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ο οποίος όμως κατά διαστήματα παρουσίασε μια καλή εικόνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι του Διγενή έδειξαν να στέκονται καλά στον αγωνιστικό χώρο και να μην απειλούνται ιδιαίτερα από τον αντίπαλο τους. Παρόλα αυτά, στο 42’ έμειναν πίσω στο σκορ όταν ο Μπαϊρακτάρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αττιτής στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι έγινε το 1 – 0 σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης που βοήθησε και ψυχολογικά τους γηπεδούχους ενόψει της συνέχειας. Στην επανάληψη μάλιστα, οι παίκτες του Φιλήμονα Μιχαλάκη ήταν σαφώς καλύτεροι και με ένα δεύτερο τέρμα που πέτυχαν στο 76’ «καθάρισαν» το παιχνίδι. Το τέρμα σημείωσε ο Πάλλας με πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Σκούρα μέσα στην περιοχή (μετά από σουτ που έκανε ο Γιαννιού).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάζαρους Δουλγέρης (Τσέτσος, Ορφανός)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Τσακίρης Στ., Γιαννιού, Πάλλας, Δημητριάδης (70’ Μπεγκάσι), Μπαϊρακτάρης, Αλευρόπουλος, Παπανθίμου, Μαρκόπουλος, Στεργιόπουλος (75’ Κουφαλάκης), Γιώργου (80’ Κρεκούκιας)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Καλιώρας (46’ Καργάκος), Κυπριώτης, Σκούρας, Ζαχαριάς, Χατζηνικόλας, Παγκράτης, Μαρκάκης (60’ Καρελλάς), Στεφάνου, Αττιτής, Παπαθανασίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments