Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλο «διπλό» του Φοίβου στ΄ Αφάντου!

Μεγάλο «διπλό» του Φοίβου στ΄ Αφάντου!

0
aera foivos
Dodekanisos

Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με πολύ πάθος και δύναμη ο Φοίβος Κρεμαστής έφυγε με το «διπλό» από τα Αφάντου καθώς επικράτησε του ΑΕΡΑ με 2-1, κάνοντας έτσι το 5 στα 5 (1ος με 15 πόντους) στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 41΄ όταν ο Παλάζης πάσαρε στον Χαρτοφύλλη και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Καστριτσέα πηγαίνοντας έτσι με το προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ μπήκε καλύτερα και πιο αποφασισμένος για να πετύχει το τέρμα που τόσο πολύ ήθελε. Τελικά αυτό το κατάφερε στο 68΄ όταν ο Πλύγκος έπιασε το δυνατό σουτ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, βρήκε στην πλάτη του τερματοφύλακα Τόππου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Από εκεί και πέρα ο Φοίβος σε μια από τις λίγες φορές που πάτησε την περιοχή των αντιπάλων του ευτύχησε να σκοράρει με το διαγώνιο σουτ του Χατζηκοσμά και να πάρει αυτό το πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει συνέχειας του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στην εκποή του αγώνα όταν ο Μαλλιάκας πήρε την κεφαλιά και ο Τόππος έδιωξε με υπερένταση πάνω από την γραμμή.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Χατζηκοσμάς και Χαρτοφύλλης, από τον ΑΕΡΑ προσπάθησαν οι Πλύγκος και Γαργάλης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Λαζός, Σταυρούλιας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καστριτσέας, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Πλύγκος (77΄ Κανελόπουλος), Συμεωνίδης, Δανάς, Καλημέρης, Νικολής ( 72΄ Φιλιππάκος), Στεφανής, Τριχιάς
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Αξιώτης ( 90΄ Ντόστι), Ορφανίδης Σ., Ταφάνι, Παϋζάνος, Χατζηκοσμάς, Παλάζης ( 82΄ Καραγεωργίου), Ορφανίδης Ν., Χαρτοφύλλης ( 75΄ Θαρρενός)

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments