Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Για τον Μανωλά η ισοπαλία

Για τον Μανωλά η ισοπαλία

0
DSCN9785
Dodekanisos

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η συνάντηση στο γήπεδο Παστίδας ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και την Δόξα. Οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, τα γκολ αλλά και την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι είχε δύναμη και πάθος, ενώ σε πολύ μικρά διαστήματα η ποιότητα ξεπέρασε την μετριότητα. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο 5΄στην συνέχεια δεν είχαν το καθαρό μυαλό να το εκμεταλλευτούν. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος ισοφάρισαν σε 1-1 και το παιχνίδι έγινε «ρώσικη ρουλέτα». Έγιναν αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές, όμως όταν το ματς πήγε στο 1-1 η αγωνία για την νίκη έφτασε στο ζενίθ και στους πάγκους αλλά και στην εξέδρα. Το 1-0 σημειώθηκε στο 5΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στεργιόπουλου από τα δεξιά και ο Χαριτάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 63΄ ο Τσοπάνογλου μπήκε από τα αριστερά, έκανε το πλασέ και ο Ροδανάκης απέκρουσε προσωρινά. Η μπάλα πήρε ύψος και ο Β. Ορφανός με δυνατή κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Οι αντίπαλοι θα μπορούσαν να αυξήσουν το σκορ με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν , οι περισσότερες από τον Αστέρα, αλλά στην τελική προσπάθεια αποτύγχαναν.
Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας αγωνίστηκαν με απόντα τον προπονητή τους Μιχάλη Μανωλά, που για λόγους υγείας συγγενικού του προσώπου δεν μπορούσε να είναι κοντά τους. Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες αφιέρωσαν την εμφάνιση και την ισοπαλία που πήραν στον προπονητή τους. Την ομάδα της Δόξας καθοδήγησε ο συνεργάτης του Αλέξανδρος Καραμήτσος
Διαιτησία Πατσιόπουλος- Σαρρής- Παπακωνσταντίνου
Αστέρας Π.: Ροδανάκης, Λικομέτι(65΄λ.τ. Παγκράτης), Ισκάς, Χαριτάκης(62΄ Κυπριώτης), Καρύδης, Καλαγρής, Φελεσάκης, Πολυχρόνης(83΄Κυρίτσης), Πάπα, Λολάκης, Στεργιόπουλος.
Δόξα Ψ.: Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Σαββούλης, Χατζηνικόλας, Ορφανός Χ. (67΄Μπαρμπαγιάννης), Ορφανός Β., Τσοπάνογλου, Κουνελές(94΄Κοσκινιάτης), Λυριστής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments