Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλο διπλό για την Ασπίδα Σ.

Μεγάλο διπλό για την Ασπίδα Σ.

0
doksa_aspida2
Dodekanisos
Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της επιστρέφει από την Νίσυρο η αποστολή της Ασπίδας Σαλάκου μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1 – 0 κόντρα στον τοπικό Πολυβώτη, για το εξ’ αναβολής παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη) στην Νίσυρο για την έκτη αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου για τον όμιλο Ρόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν φτωχό, κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και έγινε κυρίως ένα παιχνίδι κέντρου. Μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 25όταν την εκτέλεση του έμμεσου που είχαν κερδίσει έδιωξε σε κόρνερ ο Εγγλέζος. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δυο περιπτώσεις την εστία του Κετσέ όταν στο 20’ το σουτ του Thompson από καλό σημείο πέρασε λίγο άουτ και δέκα λεπτά αργότερα σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Καρασάββας, ο Thompson με κεφαλιά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κετσέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και στο 60’ η Ασπίδα Σαλάκου άνοιξε το σκορ όταν  μετά από πάσα του Πολυχρόνη στον Thompson, ο τελευταίος ελευθερώθηκε από τα αριστερά και με μία κάθετη μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Καραγιάννη ο οποίος με εύστοχο πλασέ, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μπήκε στο 58’ στη θέση του Παπανικολάου) έγραψε το 0 – 1. Στο 65’ ο Thompson νικήθηκε από το τερματοφύλακα του Πολυβώτη σε τετ α τετ μονομαχία. Στο 75’ το φάουλ που εκτέλεσε ο Χαρτοφύλης πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Εγγλέζου. Στο 80’ ο Ζουρούδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Κέτσες σταμάτησε τον παίκτη της Ασπίδας. Στο 85’ μετά από γέμισμα του Φωτεινή ο Κάκιας πήρε την πρώτη κεφαλιά, απέκρουσε ο Εγγλέζος, στην συνέχεια ο Χατζηνικολάου  πραγματοποίησε δεύτερη κεφαλιά όπου μπλόκαρε σταθερά ο Εγγλέζος. Στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε για την ομάδα της Σαλάκου ο Thompson με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις. Τέλος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Πολυβώτης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η προβολή του Κάκια μετά το γέμισμα του Φωτεινή έστειλε την μπάλα άουτ.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Εγγλέζος, Καραγιάννης, Σταματίου και οι νεαροί Αγγουράς και Σταμάτης.

Πολυβώτης Νισύρου: Κετσές, Παπαδάκης, Χαρτοφύλης Ν, Κουκουβίνος, Χαρτοφύλης Π, Χαζαπλαδάκης, Χατζηνικολάου Β, Χατζηβασιλείου Β, Φωτεινής, Κάκιας, Dranga (68’ Ανδριώτης). Προπονητής ο Γιώργος Αχιολάς.

Ασπίδα Σαλάκου: Εγγλέζος, Γιορδαμνής, Αγγουράς (63’ Σταμάτης), Παλάζης, Μάτσης, Σταματίου, Καρασάββας, Thompson, Παπανικολάου (58’ Καραγιάννης), Πολυχρόνης, Ζερβός (71’ Ζουρούδης). Προπονητής ο Σταμάτης Μαργέλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατδιδώνης με βοηθούς τους Καραγιάννη και Φασουλάρη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments