Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Mε “σφραγίδα” Χατζησουλεϊμάν

Mε “σφραγίδα” Χατζησουλεϊμάν

0
orfeas_panigyrismos
Dodekanisos

O Oρφέας νίκησε με 1-0 την ομάδα των Ιπποτών έχοντας καλά τρεξίματα και καλή κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Χατζησουλεϊμάν στο 49’, ενώ εξαιρετική απόδοση για τους νικητές είχε ο Ροδίτης που βρέθηκε πολλές φορές τετ-α-τετ με το τέρμα. Από την άλλη οι Ιππότες στάθηκαν καλά μόνο στο β’ μέρος  και μάλιστα στο 55′ θα μπορούσαν να είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα αν το φάουλ του Γκορτσίλα δε σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Φάσεις/γκολ
5′ Γυριστό σουτ του Κιάρρη , λίγο άουτ.
18′ Σουτ του Ροδίτη μέσα από την περιοχή, “έβγαλε” στο δεξί παραθυράκι ο Κουμέντος.
21′ Ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε το φάουλ που κέρδισε ο Πλαγγέντης Ε. και εκτέλεσε ο Εμίρογλου.
44′ Πάνω από τα δοκάρια πέρασε το σουτ του Ροδίτη μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.
49′ Από την αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στα καρέ των Ιπποτών μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ευνοήθηκε ο Χατζησουλεϊμάν που πλάσαρε και άνοιξε το σκορ 0-1.
55′ Ο διαιτητής Πατσιόπουλος έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Μπιλιά επειδή έπιασε τη μπάλα με τα χέρια σε γύρισμα του αμυντικού. Το φάουλ εκτέλεσε ο Γκορτσίλας από καλή θέση , με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ηλιακώστας με κεφαλιά δε μπόρεσε να νικήσει τον Μπιλιά που απόκρουσε σταθερά.
83′ Aπό ένα λάθος του Φιντικάκη, η μπάλα πέρασε στον Πλαγγέντη Κ. που έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπιλιά να κλείνει σωστά τη γωνία του.

Καλή η διαιτησία του Πατσιόπουλου, με βοηθούς τους Μπερδεμπέ και Τσίπα.

Ιππότες: Κουμέντος, Γκορτσίλας, Παπαδόπουλος(52′ Μάνος), Τσίρκος, Λαμπούδης, Ιρίμια, Μαρίνος, Ηλιακώστας(62′ Πλαγγέντης Κ.), Πολυχρόνης, Εμίρογλου, Πλαγγέντης Ε.
Ορφέας: Μπιλιάς, Χατζησουλεϊμάν, Φιντικάκης, Απόστολόπουλος(30′ Πλίγκος), Αμοιρόπουλος, Αχιολάς(27′ Γιοβάνη), Αδάμος, Τόσκα(84′ Μυριαλλής), Νίκας, Κιάρρη, Ροδίτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments