Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη του Κλεόβουλου

Μεγάλη νίκη του Κλεόβουλου

0
Dodekanisos

Οι Λινδιακοί, νίκησαν τον ΔΙΑ και του …έκοψαν τον δρόμο προς την κορυφή

Με ένα γκολ, του Ταγκάεφ στο 70′ ο Κλεόβουλος πέτυχε μεγάλη νίκη επί του ΔΙΑ της Κω στο γήπεδο της Λίνδου σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Ο έμπειρος παίκτης των Λινδιακών, σκόραρε από τα έντεκα βήματα και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Μετά από αυτή την ήττα, η Κωακή ομάδα έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του ΔΙΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φθάσει στην ισοφάριση στο τέλος του αγώνα με τον Μαργαρίτη να σουτάρει, όμως η μπάλα να καταλήγει άουτ.Ενώ λίγα λεπτά πιο πριν, στο 88′ υπήρξε φάση διαρκείας στα καρέ του Κλεόβουλου, όμως ο Θωνιάτης δεν ευτύχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος Λίνδου:Μήλιος, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος Μ., Χατζηνικόλας (89΄Μπαϊρακτάρης), Αθανασίου, Μαριεττάκης, Κοκλιοκώστας (86΄Τσιάτσος), Κακλαμάνος Α., Ταγκάεφ.
ΔΙ.ΑΣ.:Τσαραπατσάνης, Μπεκιρλάρι (85΄Συνεσίου), Μποϊλής (52΄Φονσέκα), Θωνιάτης, Χατζηβασίλης, Ιωαννίδης (72΄Πης), Μαργαρίτης, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Χατζηφούντας, Δρόσος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments