Αρχική Videos “Με τον Τραμπ στην προεδρία θα επέλθει ειρήνη στην Ουκρανία!”

“Με τον Τραμπ στην προεδρία θα επέλθει ειρήνη στην Ουκρανία!”

0

Με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, το μέλλον θα είναι ειρηνικό, δήλωσε απερίφραστα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πίτερ Σιγιάρτο. Τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός της χώρας Viktor Orban πιστεύουν ότι η νίκη του Trump στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024 θα ήταν το κλειδί για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

«Αν ο Πρόεδρος Τραμπ είχε κερδίσει τις τελευταίες προεδρικές εκλογές εδώ ΗΠΑ, αυτός ο πόλεμος δεν θα είχε ξεσπάσει», είπε ο Σζιγιάρτο στο Newsmax, έναν αμερικανικό συντηρητικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. «Κατά τη διάρκεια της θητείας του, δεν υπήρξαν ρωσικές επιθέσεις εναντίον κανενός», εξήγησε ο Szijjarto, προσθέτοντας ότι η Ουγγαρία βλέπει την πιθανή επιστροφή του στον Λευκό Οίκο ως ελπίδα για ένα ειρηνικό μέλλον».

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν ισχυρίστηκε επίσης ότι η σύγκρουση δεν θα συνέβαινε αν ο Τραμπ ήταν ακόμα στην εξουσία. «Είμαι σίγουρος ότι αν ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν πρόεδρος σήμερα, δεν θα υπήρχε πόλεμος που θα έπληττε την Ευρώπη και την Ουκρανία», δήλωσε ο Όρμπαν στη Βουδαπέστη τον περασμένο μήνα. «Ελάτε πίσω, κύριε Πρόεδρε, κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη και φέρτε μας την ειρήνη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments