Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με το μυαλό στον…τελικό

Με το μυαλό στον…τελικό

0
Dodekanisos

Χωρίς να πιάσει σημαντική απόδοση ο Διαγόρας, νίκησε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Κλεάνθη με 3-0. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν καλός με τον Διαγόρα να είναι φλύαρος στο πρώτο μέρος και πιο παραγωγικός στο δεύτερο, ενώ κατά διαστήματα ήταν επικίνδυνος. Από την πλευρά του ο Κλεάνθης προσπάθησε να ελέγξει την μεσαία γραμμή και να πιέσει τον αντίπαλο του αλλά στο επιθετικό κομμάτι δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά την εστία του «γηραιού» παρά μόνο μια φορά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Τα γκολ
Στο 38΄οΤσαγκάρης από δεξιά βρήκε στον άξονα τον Χατζηκοσμά κι εκείνος έκανε την ασίστ στον Γεωργαλλή που πετάχτηκε πολύ ωραία και με πλασέ πέτυχε το 1-0. Το 2-0 σημειώθηκε στο 47΄ όταν ο Γεωργαλλής με κεφαλιά από τον άξονα έστρωσε την μπάλα αριστερά στον Μαθιό που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 78΄ ο Γεωργαλλής εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Παντελής Αθανασίου με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 3-0. Στο 43΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Φωτεινής με γυριστή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτησία Ατσικνούδας-Βασιλείου-Μοσχάτος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Μαθιός(65 Κιοσέογλου), Αθανασίου Παντ.(77΄Πομπού), Μαρίνου(73΄Πεταυράκης), Γεωργαλλής, Τσαγκάρης,Φλεβάρης, Χατζηκοσμάς, Κορλός.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσουρούτης, Μαριάς, Φωτεινής(79΄Κρομύδας),Γιατσάτσος, Γιαννίκος, Μπαούρης, Πελάκης, Ποζατζίδης, Καρίκης(70΄Πλύγκος), Γκινής, Καλημέρης(89΄ λ.τ. Πατάκας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments