Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Αποκλείστηκε η Μικτή Δωδεκανήσου!

Αποκλείστηκε η Μικτή Δωδεκανήσου!

1
mikti fokaia
Dodekanisos

Δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά οι Παίδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Παίζοντας στο ΔΑΚ Κορυδαλλού ηττήθηκε με 4 – 0 από το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλείου και έτσι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Τρία γκολ σημείωσε ο Κουτεντάκης και ένα ο Ανδρουλάκης. Σημειώνεται ότι η Μικτή Ηρακλείου πήρε την πρόκριση και στους Νέους κερδίζοντας με 4 – 2 την ΕΠΣ Λέσβου.

MIKTH ΕΠΣΔ: Βιτώρης, Σταματούλας, Ξεπαπαδάκης, Ζερβός, Καραμανώλης, Μαγκούλιας (36’ Κουλλόλι), Ρουτζιέρης (46’ Χατζηκυριαζής), Πέρος, Γκάμης (46’ Κάτσο), Κοντός, Κυριόπουλος (22’ Θύμιος, 46’ λ.τ. Χαραμπάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nantia
nantia
7 years ago

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολα τα παιδια της αποστολης της Μικτης Δωδεκανησου. Γνωριζω πολλη καλα οτι δωσαν τον καλυτερο τους ευατο στον αγωνα και μπροβο τους. Αν το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που ολοι περιμεναμε η ευθυνη δεν ειναι δικη τους. Αν αυτοι που πρεπει ειχαν σωστο σκεπτικο δεν θα ειχαμε αυτο το αποτελεσμα. Ποιος σας δινει κυριοι το δικαιωμα να βαζετε μαυρες πινελιες στα ονειρα των παιδιων?