Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με το μυαλό στον τελικό…

Με το μυαλό στον τελικό…

0
foivos panigiria
Dodekanisos

Με το μυαλό στον μεταξύ τους τελικό του κυπέλλου στις 7 Μαρτίου, Φοίβος και Απόλλων Καλυθιών αγωνίστηκαν σήμερα στο γήπεδο της Κρεμαστής για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι χωρίς να φορτσάρουν και απέναντι σε ένα πολύ αλλαγμένο Απόλλωνα, πήραν τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 2 – 0. Στο 37’ ο Γκινής εκτέλεσε κόρνερ, ο Θεοδοσίου πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Καρίκης με μια δεύτερη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Στο 87’ ο Γκινής με μια υπέροχη ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 19’ μετά από κόρνερ του Μπιλιά, ο Λαμάϊ «έπιασε» μια κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού και τελικά να καταλήξει άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς (Πλακογιάννης, Σάββενας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Καϊκας, Τζεμαλάϊ, Λαμάϊ (59’ Φωτεινής), Θεοδοσίου, Κούρλιος, Γκινής, Σ. Ορφανίδης, Πεταυράκης, Καρίκης, Μπιλιάς (75’ Κ. Ορφανίδης), Κουδούνης (65’ Τζιβίλογλου)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κούφαλης, Αλαχούζος, Κίτσος (81’ Βαγιανός), Σαββούλης, Στάθης, Κυριαζής (65’ Ορφανός), Μοσχιδιού, Δημητράς (46’ Τσαλίκης), Μαυρομούστακος, Σταυρής, Κιόττου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments