Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Αυτοκτόνησε» ο Ορφέας

«Αυτοκτόνησε» ο Ορφέας

0
orfeas asteras2
Dodekanisos

Αυτοκτόνησε ο Ορφέας ο οποίος ηττήθηκε μέσα στο γήπεδο του με 3 – 0 από τον Αστέρα Μασσάρων και πλέον βρίσκεται έξι ολόκληρους βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της πόλεως Ρόδου, ουσιαστικά έχυσε την καρδάρα με το γάλα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία που είχε «τσιμπήσει’ στο Βάτι την περασμένη αγωνιστική. Αυτή τη φορά οι «κόκκινοι» δεν είχαν το ανάλογο πάθος και έτσι απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 27’ ο Κότκα με σουτ από καλό σημείο μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1 και στο 80’ από μπαλιά του Κιλασίν, ο Μίρτσεβ πήρε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Κότκα και πάλι και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 0 – 2. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά για τους γηπεδούχους, στο 85’ ο Χατζημανώλης έκανε μπαλιά στον Μίρτσεβ και αυτός από θέση τετ α τετ πλάσαρε και έκανε το 0 – 3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Ζωάννου, Καργάκος (30’ Κουλουριώτης), Τσίπα, Αμπελάς, Τσαγκάρης (66’ Βαγιανάκης), Αδάμος, Ροδίτης, Τόσκα, Κιάρρι, Γιακιτζής
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας (57’ λ.τ. Στεργενάκης), Διακοβασιλείου, Κιλασίν, Παπαδόπουλος, Λαουδίκος, Χατζημανώλης, Λαγοπάτης, Κατσουρός, Μίρτσεβ (88’ Φωτάρας), Κότκα, Διονυσακόπουλος (46’ Σκούμπρος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments