Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Με το δεξί η Τελχινίδα

Με το δεξί η Τελχινίδα

0
18
Dodekanisos

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα παιχνίδια μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α2 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Τελχινίδας. Παίζοντας σήμερα στη Σαντορίνη, επικράτησε με 3 – 1 σετ της Αναγέννησης Σάμου και πήρε έτσι τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο καθώς και οι δυο ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Η Τελχινίδα μη θέλοντας να …προδώσει το σύστημα της και το πραγματικό της πρόσωπο, «κατέβηκε» διαφορετικά με αποτέλεσμα να το πληρώσει στο δεύτερο σετ το οποίο και έχασε. Πάντως η ροδίτικη ομάδα ήταν σαφέστατα καλύτερη και η νίκη της κρίνεται απόλυτα δίκαιη. Πολύ καλά στάθηκαν οι Βρατσάλη και Βλαμάκη ενώ και η Μητροπούλου ήταν πολύ καλή αμυντικά και βοήθησε σημαντικά την ομάδα της. Η Αναγέννηση μπόρεσε να φανεί επιθετικά κυρίως με δυο παίκτριες της (Δημητροπούλου, Παπαδοπούλου) όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να δημιουργήσει πρόβλημα στις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου. Τα σετ του αγώνα: 25 – 21 (25’), 27 – 29 (29’), 25 – 13 (25’), 25 – 17 (17’).
Διαιτητές ήταν οι κ. Τ. Μενεσλής (Αθήνα), Β. Χατζηδούκας (Σαντορίνη) και Αικ. Μουστάκη (Νάξος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Ν. Τσιντομηνάς, Μ. τσιμισίρης): Κ. Δαουτουπούλου, Μαρία Βρσατάλη, Ελένη Μητροπούλου, Ελισάβετ Αμορανίτη, Αγλαία Σκορδά, Βίκυ Μπαλή, Μαρία Βλαμάκη, Φαίη Μίχου, Νικολέτα Αμορανίτη (λίμπερο)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ (Ε. Βαλής): Α. Δημητροπούλου, Μ. Φράγκου, Βογιατζή, Κ. Μάτα, Ζ. Λιάπη. Ο. Παπαδοπούλου, Λ. Συναγρίδη, Ε. Λαδά, Μ. Ρίζου, Λ. Μπίγια, Ν. Αβδραμίδη

Νίκη και για τη Θήρα
Νικηφόρα όμως ξεκίνησε και η οικοδέσποινα ομάδα της Θήρας. Οι γηπεδούχες επικράτησαν του Παγγεραγωτικού με 3 – 1 σετ και πήραν επίσης τρεις βαθμούς. Τα σετ ήταν: 18 – 25, 22 – 25, 25 – 22 και 19 – 25. Πλέον το παιχνίδι της Παρασκευής ανάμεσα στην Τελχινίδα και τη Θήρα θα κρίνει πάρα πολλά για την υπόθεση άνοδο στην Α2. Η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική είναι η ακόλουθη:
1. Τελχινίς : 3 (3-1)
2. ΑΟ Θήρας : 3 (3-1)
3. Παγγεραγωτικός: 0 (1-3)
4. Αναγέννηση: 0 (1-3)
Πρόγραμμα Παρασκευής
6μ.μ.: Παγγεραγωτικός – Αναγέννηση
8μ.μ.: ΑΟ Θήρας – Τελχινίδα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments