Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με την πλάτη στον τοίχο…

Με την πλάτη στον τοίχο…

0
foivos thiella
Dodekanisos

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Φοίβος Κρεμαστής. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Δωδεκανήσου ηττήθηκε (1 – 0) εντός έδρας από τη Θύελλα Ραφήνας για την 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ στο πλαίσιο της διεκδίκησης της ανόδου στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική και απομακρύνθηκε πολύ από τον στόχο της. Αν και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους γηπεδούχους εκτός από μιας φάσης που πέτυχαν και το γκολ, κατάφερα να πανηγυρίσουν το πολύτιμο «τρίποντο». Οι παίκτες του Φοίβου είχαν μια φλύαρη υπεροχή ενώ στην επανάληψη έδειξαν και κουρασμένοι, μη μπορώντας να βρουν τον τρόπο για να σκοράρουν. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μουτζάκης στο 77’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτιρίδη. Ήταν μια σοβαρή αδράνεια στην άμυνα του Φοίβου.
Οι καλύτερες φάσεις του Φοίβου ήταν όλες και όλες τρεις. Συγκεκριμένα:
-Στο 31’ ο Θεοδοσίου έκανε σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Θύελλας απόκρουσε. Στην επαναφορά της η μπάλα έφθασε στον Μαθιό που μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Ήταν μια κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
-Στο 37’ ο Αξιώτης σούταρε με καλές προϋποθέσεις αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
-Στο 81’ ο Γκινής έκανε τη σέντρα και ο Τζιβίλογλου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τον Σώτα.
Λάθη έκανε ο διαιτητής κ. Μιχελής (Παπανδριόπουλος, Τζιλήρης) από τον Πειραιά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Καίκας, Μπιλιάς, Αξιώτης, Φωτεινής, Λαμάϊ, Τζιβίλογλου, Θεοδοσίου (63’ Τζαφέρης, 84’ Καρίκης), Γκινής, Δελαπόρτας, Μαθιός (90’ Σ. Ορφανίδης), Ν. Ορφανίδης
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Ντόσκας (66’ Οικονόμου), Σώτα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτιρίδης, Τσέλιος (57’ Προδρόμου), Μουτζάκης, Κατσούγκρης, Αποστολάτος (63’ Λάμπρου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments