Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γραπτή δήλωση του Μανώλη Γλυνού

Γραπτή δήλωση του Μανώλη Γλυνού

0
glinos manolis
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του Μιχάλη Μέντου εξέδωσε σήμερα ο Μανώλης Γλυνός. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σε απάντηση των δηλώσεων του κ. Μιχάλη Μέντου έχω να πω τα εξής:
1. Η θητεία μου και η συμμετοχή μου στην επιτροπή ποδοσφαίρου του Διαγόρα έληξε στο τέλος Μαρτίου αμέσως μετά το φινάλε του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, ουδεμία συμμετοχή είχα και κανέναν θεσμικό ρόλο στην ομάδα μέχρι την επιστροφή του προέδρου κ. Μέντου Ζωάννου από το εξωτερικό. Με την επιστροφή του έγινε μια συνάντηση με σκοπό τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.
2. Στη ζωή υπάρχουν δυο δρόμοι και διαφορετικότητα χαρακτήρων και ενεργειών. Ο ένας δρόμος είναι της συναίνεσης, της εξομάλυνσης καταστάσεων, της σύνθεσης απόψεων, της ομόνοιας και της ήρεμης λειτουργίας και πορείας μιας ομάδας και ενός σωματείου. Ο δεύτερος δρόμος είναι της σύγκρουσης, της ανούσιας αντιπαράθεσης, της διχόνοιας, της έχθρας και της καθημερινής ανακάλυψης φαντασμάτων και ανθρώπων που επιβουλεύονται άλλους. Όσο με αφορά είμαι θιασώτης και φανατικός υποστηρικτής του πρώτου δρόμου, που αποτελεί για εμένα στάση ζωής και καθημερινής λειτουργίας. Έχει αποδειχθεί τόσα χρόνια και έχει επιβραβευτεί από τη Ροδιακή κοινωνία μέσα από μια δύσκολη και μακροχρόνια πορεία. Είναι αυτονόητο ότι το ίδιο θα εξακολουθήσω να πράττω και στο υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι ξεκάθαρο ότι πάντα θα προσπαθώ για να ενώνω ανθρώπους, να συνθέτω απόψεις και να χαράσσω κοινές πορείες και στόχους. Τον κ. Μιχάλη Μέντο τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και του εύχομαι με πλήρη σεβασμό στο πρόσωπο του και την ιστορία του να είναι καλά και να χαίρεται την οικογένεια του. Να του ευχηθώ επίσης τα όνειρα που έχει για τον ιστορικό Διαγόρα, ο Θεός να του δώσει τη χαρά και την ικανοποίηση να τα ζήσει ξανά και να τα ευχαριστηθεί γιατί και τα δικαιούται αλλά και τα αξίζει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments